Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Les Rivages des Issambres 4p VM

Fréjus, Frankrijk

les-rivages-des-issambres-4p-vmles-rivages-des-issambres-4p-vmles-rivages-des-issambres-4p-vmles-rivages-des-issambres-4p-vmles-rivages-des-issambres-4p-vm
Favoriet 
     
     

    v.a. 660

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Les Rivages des Issambres 4p VM in Frejus

    Les Rivages des Issambres is geïnspireerd op kustdorpen en de kleine gebouwen liggen verspreid in een tuin met mediterrane boomsoorten. De ruime appartementen met balkon bieden uitzicht op de boomrijke tuin. Tijdens uw vakantie aan zee kunt u ook genieten van het onverwarmde buitenzwembad met kikkerbad, geopend vanaf april, en de snackbar, geopend van april tot september. De gasten kunnen ook gebruikmaken van het restaurant van de premium residentie Les Calanques des Issambres en het thalassotherapiecentrum (toegang vanaf 16 jaar en zwangere vrouwen onder voorwaarden; neem contact op met het centrum).

    De toeristenbelasting wordt berekend op basis van een percentage (tussen 1 en 5%) dat per gemeente verschilt. Het percentage wordt toegepast per persoon en per overnachting. Ter plaatse te betalen.

    1 woonkamer, 1 slaapkamer, 1 slaaphoek, 1 keukenhoek en 2 badkamers met 2 wc's.
    1 slaapbank en 1 slaaphoek met stapelbed.
    1 douche, 1 bad en 2 wc's.
    1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed.
    Keukenhoek die aan de woonkamer grenst.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires