Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Haudricourt

Haudricourt, Frankrijk

vakantievilla-haudricourtvakantievilla-haudricourtvakantievilla-haudricourtvakantievilla-haudricourtvakantievilla-haudricourt
Favoriet 
 
 

v.a. 489

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantievilla Haudricourt in Haudricourt

Wil je er even lekker tussenuit in het Normandische binnenland? Dat kan in vakantiehuis Nomad! Dit vakantiehuis was vroeger een oude schuur en werd gebruikt voor de opslag van hooi. Na een verbouwing van 4 jaar is deze schuur omgetoverd tot een gezellig vakantiehuis voor 10 personen.

Wil je er even lekker tussenuit in het Normandische binnenland? Dat kan in vakantiehuis! Dit vakantiehuis was vroeger een oude schuur en werd gebruikt voor de opslag van hooi. Na een verbouwing van 4 jaar is deze schuur omgetoverd tot een gezellig vakantiehuis voor 10 personen.

Een vakantiehuis in Frankrijk met grote tuin 🏡

De knusse woonkamer heeft een zitgedeelte, een grote tafel en een kachel die in koude wintermaanden voor warmte en gezelligheid zorgt. De keuken met eettafel bevindt zich op de tussenverdieping. De keuken heeft een 4 pits gasfornuis, oven, magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat, broodrooster en een waterkoker. Er is wifi aanwezig. Buiten is er een grote tuin met een mooi gazon. Er is een barbecue waarvan je gebruik van kunt maken. In de kelder staat een wasmachine en een extra koelkast. Er zijn 3 fietsen beschikbaar.

In de prachtige omgeving wandelen en fietsen 🚲

Deze groepsaccommodatie ligt in natuurrijke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het is een ideaal vakantiehuis voor gezellige avonden met vrienden of familie bij de kachel. Op 500 meter afstand van het vakantiehuis ligt een manege.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

4 pers.
Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

Saint Just-Luzac

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône

6 pers.
Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

Les Menuires