Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet de Bellecôte Wittenburg - 12 personen

Vallandry, Frankrijk

chalet-de-bellecote-wittenburg-12-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 505

  • Beoordeeld met een 8.6
    (27 reviews)
  • 4 sterren
  • Max. 12 personen
  • Woonoppervlak: 166 m²m2

Bekijk vrije data

Chalet de Bellecôte Wittenburg - 12 personen in Vallandry

Het autovrije park ‘Les Chalets de Bellecôte' bestaat uit ruime, zeer comfortabele vrijstaande chalets en is gelegen vlak boven het dorpscentrum van Vallandry. De chalets liggen direct aan de blauwe piste en hebben een prachtig uitzicht over het dal en op de pistes van Les Coches (skigebied La Plagne), dat aan de overkant gelegen is.

Het centrum van Vallandry, met o.a. skischool, kinderopvang, winkels en restaurants, is gemakkelijk via de piste of over de weg (ca. 400 meter) te bereiken. Kies je voor gemak, dan stap je op de gratis skibus die de hele dag rijdt (halte bij de entree van het park). Op het park zelf is een hotel met restaurant en terras te vinden.
Er is gratis openbare parkeergelegenheid aan het begin van het chaletpark. Daarnaast kun je als huurder van Chalet Wittenburg gratis gebruik maken van één parkeerplaats in een nabijgelegen parkeergarage. Tevens is het mogelijk om (tegen betaling) in de parkeergarage van het hotel te parkeren (op basis van beschikbaarheid, deze plekken zijn niet vooraf te reserveren). Het chalet is niet per auto bereikbaar, maar je bagage wordt met een quad naar het chalet gebracht.
Alle chalets beschikken over een gratis wifi-aansluiting.
Chalet Wittenburg is in de zomer van 2012 volledig gerenoveerd door de eigenaar. Dit is met zeer veel zorg en in traditioneel Savoyaardse stijl gedaan, waardoor het chalet er fantastisch uit ziet.
Chalet Wittenburg is op de onderste rij van het chaletpark gelegen (chalet nummer 25, zie plattegrond bij foto's) en heeft hierdoor een prachtig vrij uitzicht. De blauwe piste "Forêt" loopt direct voor het huis langs en is gemakkelijk toegankelijk d.m.v een trap. Deze piste gaat naar het centrum van Vallandry, vanwaar de stoeltjeslift vertrekt.

Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
  • aan de piste
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 08-02-2025 t/m 15-02-2025 (7 dagen) 1.049,- Boek
Van 15-03-2025 t/m 22-03-2025 (7 dagen) 802,- Boek
Van 29-03-2025 t/m 05-04-2025 (7 dagen) 724,- Boek
Van 05-04-2025 t/m 12-04-2025 (7 dagen) 746,- Boek
Van 19-04-2025 t/m 26-04-2025 (7 dagen) 505,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

4 pers.
Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

Saint Just-Luzac

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône

6 pers.
Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

La Chapelle-aux-Filtzméen