Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Gezellig 10-persoons vakantiehuis met ruime tuin landelijk gelegen vlakbij Domburg

Aagtekerke, Nederland

gezellig-10-persoons-vakantiehuis-met-ruime-tuin-landelijk-gelegen-vlakbij-domburggezellig-10-persoons-vakantiehuis-met-ruime-tuin-landelijk-gelegen-vlakbij-domburggezellig-10-persoons-vakantiehuis-met-ruime-tuin-landelijk-gelegen-vlakbij-domburggezellig-10-persoons-vakantiehuis-met-ruime-tuin-landelijk-gelegen-vlakbij-domburggezellig-10-persoons-vakantiehuis-met-ruime-tuin-landelijk-gelegen-vlakbij-domburg
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.097

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 10 personen

    Bekijk vrije data

    Gezellig 10-persoons vakantiehuis met ruime tuin landelijk gelegen vlakbij Domburg in Aagtekerke

    Welkom in dit ruime vakantiehuis in het charmante dorpje Aagtekerke, Zeeland. Het vakantiehuis 'Quinta Regina' is geschikt voor maximaal 10 personen en is ideaal voor grote gezinnen of iedereen die op zoek is naar een gezellig toevluchtsoord. Stap binnen en ervaar de landelijke, uitnodigende sfeer. Buiten stapt u de grote, diepe tuin in, die perfect is om van de zon te genieten. Ontspan op het tuinmeubilair of geniet onder de veranda onder het genot van een hapje en drankje. De locatie van het vakantiehuis is ideaal gelegen; aan de fietsroute, op loopafstand van een theetuin en omliggende dorpen en steden binnen handbereik. Dompel uzelf onder in de schoonheid van de regio, of het nu gaat om het maken van rustige wandelingen, het uitproberen van watersporten of gewoon genieten van de omgeving. Quinta Regina, met zijn nuchtere charme en gastvrije sfeer, staat klaar om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

    Bij binnenkomst van de vakantiewoning stapt u in de ontvangsthal die toegang geeft tot de verschillende kamers. De vakantiewoning heeft een ruime, landelijke keuken die het hart van het huis vormt. Het is uitgerust met moderne apparatuur zoals een vaatwasser, koel- vriescombinatie, filter koffiezetapparaat, Nespresso en een combi magnetron. Daarnaast biedt de keuken genoeg werkruimte voor het bereiden van maaltijden. In de woonkamer staat een grote eettafel, met voldoende zitplaatsen voor alle gasten om samen te eten. In de open woonkamer zijn er twee afzonderlijke hoeken zorgvuldig ingedeeld. De ene hoek heeft een gezellige open haard, die een warme en uitnodigende sfeer creëert om samen te komen, te ontspannen en tot rust te komen. De andere hoek is gewijd aan entertainment en heeft een televisie, zodat u geniet van favoriete programma's of films. Op de begane grond bevinden zich drie slaapkamers, elk voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed. Eén van de slaapkamers is te bereiken via een moderne badkamer. Deze badkamer is uitgerust met een inloopdouche en een dubbele wastafel. Er bevindt zich ook een apart toilet op de begane grond. Op de begane grond bevindt zich nog een tweede badkamer met een inloopdouche en een wastafel.De eerste verdieping is toegankelijk via een steile trap. Hier zijn twee slaapkamers, beide voorzien van een tweepersoonsbed. De eerste verdieping heeft ook een apart toilet en er is bij iedere slaapkamer ook een wastafel beschikbaar. Deze verdieping biedt ook voldoende opslagruimte. Buiten heeft u een prachtige, grote en onderhouden tuin tot uw beschikking. Via de schuifpui komt u op het terras met tuinmeubilair, waar u de zon ziet opkomen. De grote tuin en de veranda met barbecue nodigt uit om in de avonduren nog heerlijk te genieten. Iets verder in de tuin kunnen de kinderen heerlijk spelen op de trampoline. In de berging is een wasmachine en droger en er is een oplaadpunt voor elektrische fietsen beschikbaar. Op het erf is voldoende parkeergelegenheid.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden