Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Prachtig gelegen 8 persoons vakantiehuis in de Achterhoek bij Aalten

Aalten, Nederland

prachtig-gelegen-8-persoons-vakantiehuis-in-de-achterhoek-bij-aaltenprachtig-gelegen-8-persoons-vakantiehuis-in-de-achterhoek-bij-aaltenprachtig-gelegen-8-persoons-vakantiehuis-in-de-achterhoek-bij-aaltenprachtig-gelegen-8-persoons-vakantiehuis-in-de-achterhoek-bij-aaltenprachtig-gelegen-8-persoons-vakantiehuis-in-de-achterhoek-bij-aalten
Favoriet 
     
     

    v.a. 452

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 8 personen

    Bekijk vrije data

    Prachtig gelegen 8 persoons vakantiehuis in de Achterhoek bij Aalten in Aalten

    Dit prachtig gelegen achtpersoons vakantiehuis ligt in de Achterhoek dichtbij de plaatsen Aalten en Bredevoort. Het vakantiehuis ligt op het erf van een mooie zuivelboerderij en heeft een zee van ruimte om het huis. Vanuit de tuin en het huis heb je een magnifiek uitzicht over de landerijen en de omgeving. Voor de kinderen is er een trampoline, glijbaan, schommel, zandbak en zelfs een speelhuisje. In overleg met de boer en boerin kunt u een kijkje nemen op het melkveebedrijf en met eigen ogen zien hoe de diverse zuivelproducten worden gemaakt. In de omgeving is het heerlijk fietsen en wandelen. Gezellig even een terrasje pikken of winkelen, dan kunt u in Aalten en Bredevoort goed terecht. Een verrassende bestemming voor jong en oud.

    Gelijkvloers vakantiehuis. Ruime woonkamer met een eethoek en een zithoek voorzien van TV en met openslaande deuren naar de tuin en het terras. De half open keuken heeft onder andere een vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvak, vierpits kookstel, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er zijn drie slaapkamers, één met een tweepersoonsbed, één slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en een slaapkamer met twee stapelbedden. De badkamer heeft een douche, ligbad en een wastafel. Er is een separaat toilet. Buiten een heerlijke tuin en een terras voorzien van tuinmeubilair. Verder is er voor de kinderen veel speelruimte en zijn er speeltoestellen, een zandbak, trampoline en een schommel. Parkeren kunt u bij het vakantiehuis.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn