Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Tusken de Marren - Heerlijk en gelijkvloerse 4-persoons vakantielodge aan het water

Akkrum, Nederland

heerlijk-en-gelijkvloerse-4-persoons-vakantielodge-aan-het-waterheerlijk-en-gelijkvloerse-4-persoons-vakantielodge-aan-het-waterheerlijk-en-gelijkvloerse-4-persoons-vakantielodge-aan-het-waterheerlijk-en-gelijkvloerse-4-persoons-vakantielodge-aan-het-waterheerlijk-en-gelijkvloerse-4-persoons-vakantielodge-aan-het-water
Favoriet 
     
     

    v.a. 363

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Tusken de Marren - Heerlijk en gelijkvloerse 4-persoons vakantielodge aan het water in Akkrum

    Geniet in deze mooie vierpersoons vakantielodge aan het water op Recreatiepark Tusken de Marren. Op dit prachtige vakantiepark zijn bijna alle accommodaties direct aan het water gelegen. Vanaf uw veranda of tuin heeft u fantastisch uitzicht over het water. Friesland, en dan met name het Friese Merengebied, is dan ook bij uitstek dé plaats voor watersporters en alle andere waterliefhebbers. Neemt u uw eigen boot mee of wilt u een boot huren? Een vakantiehuis op dit vakantiepark staat dan ook garant voor een heerlijk ontspannen vakantie in een prachtige waterrijke omgeving.

    De vierpersoons vakantielodge aan het water bestaat uit drie kamers waarvan twee slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van twee eenpersoons bedden. Daarnaast is de vakantielodge voorzien van een woonkamer met grote raampartijen en complete keuken met filter koffiezetapparaat. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wasbak. Er is een eigen aanlegsteiger aanwezig, voor eventueel een boot of om lekker te kunnen zwemmen. De lodge is uitgerust met een veranda en u kunt gratis gebruikmaken van WIFI. Parkeren kan op de centrale parkeerplaats.Met voorkeur te boeken (zie voorkeurskosten):Huisdiervrij

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Aanlegsteiger Boot,Parkeergelegenheid,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn