Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Prachtige, energieneutrale 6 persoons bungalow op recreatiepark Tusken de Marren

Akkrum, Nederland

prachtige-energieneutrale-6-persoons-bungalow-op-recreatiepark-tusken-de-marrenprachtige-energieneutrale-6-persoons-bungalow-op-recreatiepark-tusken-de-marrenprachtige-energieneutrale-6-persoons-bungalow-op-recreatiepark-tusken-de-marrenprachtige-energieneutrale-6-persoons-bungalow-op-recreatiepark-tusken-de-marrenprachtige-energieneutrale-6-persoons-bungalow-op-recreatiepark-tusken-de-marren
Favoriet 
     
     

    v.a. 442

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Prachtige, energieneutrale 6 persoons bungalow op recreatiepark Tusken de Marren in Akkrum

    Dit zespersoons vakantiehuis is luxe en ruim ingericht en bovendien energieneutraal. De bungalow is gelegen aan een vijver en biedt u vanaf uw terras met open haard een prachtig uitzicht over de landerijen. Recreatiepark Tusken de Marren ligt op een unieke locatie aan het Friese Merengebied. Dit is bij uitstek dé plaats voor watersporters en waterliefhebbers. Een vakantiehuis op dit vakantiepark staat dan ook garant voor een heerlijk ontspannen vakantie in een prachtige waterrijke omgeving.

    Deze bungalow is geschakeld en biedt ruimte aan zes personen. In de woonkamer vindt u een zithoek met een flatscreen televisie. Richting de open keuken vindt u een eethoek met een tafel en stoelen. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt onder andere over een vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat en een filter koffiezetapparaat. In de bungalow zijn drie slaapkamers aanwezig, iedere slaapkamer is voorzien van twee éénpersoonsboxspringbedden. De nette badkamer is ingericht met een douche en een toilet. In de hal vindt u een separaat toilet. Buiten is een veranda met tuinmeubilair en een open haard. Hier kunt u genieten van het prachtige, vrije uitzicht over de landerijen en het water. De woning beschikt over één parkeerplaats, een tweede auto kunt u parkeren op de algemene parkeerplaats.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath