Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Het Amsterdamse Bos - Chalet voor 2 personen op vakantiepark Het Amsterdamse Bos

Amstelveen, Nederland

chalet-voor-2-personen-op-vakantiepark-het-amsterdamse-boschalet-voor-2-personen-op-vakantiepark-het-amsterdamse-boschalet-voor-2-personen-op-vakantiepark-het-amsterdamse-boschalet-voor-2-personen-op-vakantiepark-het-amsterdamse-boschalet-voor-2-personen-op-vakantiepark-het-amsterdamse-bos
Favoriet 
     
     

    v.a. 218

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Het Amsterdamse Bos - Chalet voor 2 personen op vakantiepark Het Amsterdamse Bos in Amstelveen

    Dit tweepersoons chalet is gelegen aan het water op het vakantiepark Het Amsterdamse Bos. U verblijft midden in de natuur tussen de bomen, water en dieren maar u staat ook binnen een handomdraai in onze bruisende hoofdstad, Amsterdam. In de omgeving is het prachtig fietsen of wandelen in de uitgestrekte polders en bossen. In Amsterdam is er zowel cultuur en historie te ontdekken door de grachten, verschillende musea en imponerende grachtenpanden. Met de kinderen kunt u een bezoekje brengen aan Artis of Science Museum NEMO. In de omgeving van Amsterdam is natuurlijk ook genoeg om te zien. Denkt u hierbij aan de Zaanse Schans, de kaasstad Alkmaar en het oer-Hollandse vissersdorp Volendam.

    Dit knusse chalet is geschikt voor twee personen en heeft een mooie ligging in het bos. Het chalet heeft een zitgedeelte met eettafel, bankje en stoelen. Daarnaast is er in de keuken onder andere een gasfornuis, waterkoker, filterkoffiezetapparaat en een koelkast zonder vriesvak. Er is één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, welke beschikken over eenpersoonsdekbedden. De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel. Het chalet beschikt over centrale verwarming. Buiten is er een tuin met een tuinset op het terras en een parasol. U kunt uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Koelkast,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede