Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Brinckerduyn - Luxe 4 pers. vakantiehuis met privé zwembad, sauna en huisautomatisering in Appelscha

Appelscha, Nederland

luxe-4-pers-vakantiehuis-met-prive-zwembad-sauna-en-huisautomatisering-in-appelschaluxe-4-pers-vakantiehuis-met-prive-zwembad-sauna-en-huisautomatisering-in-appelschaluxe-4-pers-vakantiehuis-met-prive-zwembad-sauna-en-huisautomatisering-in-appelschaluxe-4-pers-vakantiehuis-met-prive-zwembad-sauna-en-huisautomatisering-in-appelschaluxe-4-pers-vakantiehuis-met-prive-zwembad-sauna-en-huisautomatisering-in-appelscha
Favoriet 
     
     

    v.a. 581

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Brinckerduyn - Luxe 4 pers. vakantiehuis met privé zwembad, sauna en huisautomatisering in Appelscha in Appelscha

    Dit vierpersoons vakantiehuis met privé zwembad en sauna is gelegen op Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha. Kom tot rust in de Friese natuur terwijl u zich waant in luxe. Het vakantiehuis is voorzien van hoogwaardige huisautomatisering en een luxe afwerking. U bevindt zich in een eigentijdse en authentieke omgeving terwijl u geniet van state-of-the-art innovaties in uw vakantiehuis. Het vakantiehuis is ruim ingericht met twee slaapkamers en twee badkamers. Duurzaam genieten van puur natuur en luxe, alles is binnen handbereik op Vakantiepark Brinckerduyn! Sportliefhebber? Dan zit u goed. Van een potje padel, wedstrijdje hockey of voetbal, naar je in het zweet werken op het bootcamp station of in de yogatuin. Ook voor natuurliefhebbers is Vakantiepark Brinckerduyn een ideale basis. Trek de wandelschoenen aan en volg direct vanuit het park één van de vele wandelroutes.

    Dit vakantiehuis met privé zwembad en sauna is geschikt voor vier personen en duurzaam en sfeervol ingericht. De woonkamer is voorzien van een comfortabele zithoek met OLED tv. Richting de open keuken vindt u een ruime eethoek. De designkeuken is van alle gemakken voorzien, zo is er onder andere een vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat, Nespresso Vertuo, Quooker en een wijnklimaatkast aanwezig. In het vakantiehuis zijn twee slaapkamers, beiden voorzien van een tweepersoons M-Line boxspringbed. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer met een dubbele wastafel, een regendouche en een toilet. Er is ook een separaat toilet in de hal. Via de openslaande deuren in de woonkamer komt u op het ruime terras in de tuin. De tuin is volledig uitgerust met een privé zwembad (het hele jaar door verwarmd), traditionele opgietsauna met infraroodfunctie, lounge set, parasol, buitenverlichting en een Bastard Kamado barbecue. Buiten beschikt u over parkeerruimte voor twee auto's inclusief een eigen laadpaal voor een auto en fietsen.Het huis beschikt over een tal van huisautomatisering met onder andere: Aan-uit knop voor het hele huisAirco (koeling en verwarming)Elektronisch slim slotSlimme speakers Slimme thermostaat SfeerverlichtingOplaadpunt elektrische auto Oplaadpunt elektrische fiets

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Airco,Koelkast,Vaatwasser,Sauna
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn