Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Brinckerduyn - Luxe 6 pers. vakantiehuis met privé zwembad, sauna en huisautomatisering in Appelscha

Appelscha, Nederland

luxe-6-pers-vakantiehuis-met-prive-zwembad-sauna-en-huisautomatisering-in-appelschaluxe-6-pers-vakantiehuis-met-prive-zwembad-sauna-en-huisautomatisering-in-appelschaluxe-6-pers-vakantiehuis-met-prive-zwembad-sauna-en-huisautomatisering-in-appelschaluxe-6-pers-vakantiehuis-met-prive-zwembad-sauna-en-huisautomatisering-in-appelschaluxe-6-pers-vakantiehuis-met-prive-zwembad-sauna-en-huisautomatisering-in-appelscha
Favoriet 
     
     

    v.a. 631

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Brinckerduyn - Luxe 6 pers. vakantiehuis met privé zwembad, sauna en huisautomatisering in Appelscha in Appelscha

    Dit zespersoons vakantiehuis met privé zwembad en sauna is gelegen op Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha. Komt tot rust in de Friese natuur terwijl u zich waant in luxe. Het vakantiehuis is voorzien van hoogwaardige huisautomatisering en een luxe afwerking. U bevindt zich in een eigentijdse en authentieke omgeving terwijl u geniet van state-of-the-art innovaties in uw vakantiehuis. Het vakantiehuis is ruim ingericht met twee slaapkamers en twee badkamers. Duurzaam genieten van puur natuur en luxe, alles is binnen handbereik op Vakantiepark Brinckerduyn! Sportliefhebber? Dan zit u goed. Van een potje padel, wedstrijdje hockey of voetbal, naar je in het zweet werken op het bootcamp station of in de yogatuin. Ook voor natuurliefhebbers is Vakantiepark Brinckerduyn een ideale basis. Trek de wandelschoenen aan en volg direct vanuit het park één van de vele wandelroutes.

    Dit vakantiehuis met sauna en privé zwembad is geschikt voor zes personen en duurzaam en sfeervol ingericht. De woonkamer is voorzien van een comfortabele zithoek met OLED tv. Richting de open keuken vindt u een ruime eethoek. De designkeuken is van alle gemakken voorzien, zo is er onder andere een vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat, Nespresso Vertuo, Quooker, biertap en wijnklimaatkast aanwezig. In het vakantiehuis zijn drie slaapkamers, allen voorzien van een tweepersoons M-Line boxspringbed. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer met een dubbele wastafel, een regendouche en een toilet. Er is ook een separaat toilet in de hal. Via de openslaande deuren in de woonkamer komt u op het ruime terras in de tuin. De tuin is volledig uitgerust met een privé zwembad, traditionele opgietsauna met infraroodfunctie, lounge set, parasol, buitenverlichting en een Bastard Kamado barbecue. Buiten beschikt u over parkeerruimte voor twee auto's inclusief een eigen laadpaal voor een auto en fietsen.Het huis beschikt over een tal van huisautomatisering met onder andere: Aan-uit knop voor het hele huisAirco (koeling en verwarming)Elektronisch slim slotSlimme speakers Slimme thermostaat SfeerverlichtingOplaadpunt elektrische auto Oplaadpunt elektrische fiets

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Airco,Koelkast,Vaatwasser,Sauna,Eigen Zwembad
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna