Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Buitenverblijf Comfort 5

Arcen, Nederland

buitenverblijf-comfort-5buitenverblijf-comfort-5buitenverblijf-comfort-5buitenverblijf-comfort-5buitenverblijf-comfort-5
Favoriet 
     
     

    v.a. 255

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Buitenverblijf Comfort 5 in Arcen

    Indeling: woonkamer en een open keuken. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. 3 slaapkamers, waarvan twee met ieder 2 eenpersoons boxspringbedden en 1 met een half-hoogslaper. Terras of veranda met tuinmeubilair. Airconditioning.
    De chalets zijn voorzien van gratis wifi, flatscreen tv en beschikken over een vaatwasser, combimagnetron en een dvd-speler. Op de slaapkamer met hoogslaper past een kinderbedje. Je kunt je auto parkeren op de centrale parkeerplaats. Op de centrale plaatsen staan bagagekarren die vrij te gebruiken zijn. Aangezien dit gedeelte van het park altijd autovrij is, kunnen je kinderen er veilig spelen.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid
    Beschikbaarheid Prijs
    Vertrek op 25 november 2024 voor 4 dagen naar Nederland 255,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet