Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe Villa 6B

Arcen, Nederland

luxe-villa-6bluxe-villa-6bluxe-villa-6bluxe-villa-6bluxe-villa-6b
Favoriet 
     
     

    v.a. 380

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Luxe Villa 6B in Arcen

    Deze luxe vrijstaande villa is geschikt voor 6 personen. De keuken is uitgerust met onder andere een koelkast met vriesvak, Nespresso Vertuo koffiezetapparaat, combimagnetron en vaatwasser. In de woonkamer vind je een zithoek met smart-tv. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond, allen voorzien van 2 éénpersoonsbedden. Zowel boven als beneden is een badkamer aanwezig, 1 met een ligbad en 1 met een douche(cabine). Daarnaast beschikt de woning over een apart toilet, een sunshower, wasmachine en wasdroger en tuinmeubilair. Je kunt 1 auto bij de woning parkeren en maakt gratis gebruik van wifi.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid
    Beschikbaarheid Prijs
    Vertrek op 25 november 2024 voor 4 dagen naar Nederland 380,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn