Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Hooge Veluwe - 6 persoons chalet op vakantiepark Hooge Veluwe in Arnhem

Arnhem, Nederland

6-persoons-chalet-op-vakantiepark-hooge-veluwe-in-arnhem6-persoons-chalet-op-vakantiepark-hooge-veluwe-in-arnhem6-persoons-chalet-op-vakantiepark-hooge-veluwe-in-arnhem6-persoons-chalet-op-vakantiepark-hooge-veluwe-in-arnhem6-persoons-chalet-op-vakantiepark-hooge-veluwe-in-arnhem
Favoriet 
     
     

    v.a. 364

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Hooge Veluwe - 6 persoons chalet op vakantiepark Hooge Veluwe in Arnhem in Arnhem

    Deze gelijkvloerse en vrijstaand chalet is voor maximaal zes personen en ligt op vakantiepark de Hooge Veluwe. Zoals de naam al doet vermoeden ligt het park aan één van de ingangen van Nationaal Park de Hoge Veluwe. U hoeft zich op dit vakantiepark niet te vervelen. Er zijn verschillende faciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad, wellness, een restaurant/snackbar, speeltuinen, parkwinkel en fietsverhuur. Vanaf het park staat u binnen een mum van tijd in het Nationale Park. Hier kunt u een heerlijke wandeling of fietstocht maken. Breng een bezoekje aan het Krüller-Müller museum of Jachthuis Sint Hubertus. In de nabije omgeving zijn ook andere leuke uitstapjes te maken zoals de Apenheul, Paleis het Loo, Burgers' Zoo of het Openluchtmuseum.

    De woonkamer heeft een zithoek met televisie. De keuken is voorzien van een kookplaat, koelkast met vriesvak, vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en een Nespresso koffiezetapparaat. Er zijn drie slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. In de badkamer zit een douche, wastafel en toilet. Buiten is er een terras met tuinmeubilair en er kan één auto bij het chalet geparkeerd worden.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen