Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Hooge Veluwe - 6 persoons vakantiehuis met sfeerhaard en dakterras op vakantiepark Hooge Veluwe in Arnhem

Arnhem, Nederland

6-persoons-vakantiehuis-met-sfeerhaard-en-dakterras-op-vakantiepark-hooge-veluwe-in-arnhem6-persoons-vakantiehuis-met-sfeerhaard-en-dakterras-op-vakantiepark-hooge-veluwe-in-arnhem6-persoons-vakantiehuis-met-sfeerhaard-en-dakterras-op-vakantiepark-hooge-veluwe-in-arnhem6-persoons-vakantiehuis-met-sfeerhaard-en-dakterras-op-vakantiepark-hooge-veluwe-in-arnhem6-persoons-vakantiehuis-met-sfeerhaard-en-dakterras-op-vakantiepark-hooge-veluwe-in-arnhem
Favoriet 
     
     

    v.a. 442

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Hooge Veluwe - 6 persoons vakantiehuis met sfeerhaard en dakterras op vakantiepark Hooge Veluwe in Arnhem in Arnhem

    Dit type vakantiehuis heeft een heerlijk dakterras en sfeerhaard. Daarnaast ligt het op een vakantiepark met vele faciliteiten waardoor iedereen zich hier kan vermaken. Er is onder andere een binnen- en buitenzwembad, restaurant, wellness, parkwinkel, wasserette en fietsverhuur. Door de ligging van het park sta je binnen enkele minuten in het bos of op de heidevelden. Tegenover het park ligt één van de ingangen van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Voor een dagje uit met het hele gezin kunt u naar de Apenheul, Attractiepark Julianatoren, Burgers' Zoo of een museum. In Arnhem zit onder andere het Oorlogsmuseum en het Openluchtmuseum.

    Op de begane grond is een ruime woonkamer met zit- en eethoek. Er is ook een doorkijk sfeerhaard aanwezig en centrale verwarming. De keuken is uitgerust met een gasfornuis, koel-vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en een Nespresso koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers voorzien van een tweepersoonsbed en een badkamer met douche en wastafel. Op de vide is er nog een tweepersoonsbed. Er is een tuin met terras en tuinmeubilair. Ook is er een ruim gemeubileerd dakterras. Er is parkeergelegenheid voor één auto naast het vakantiehuis.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet