Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Hooge Veluwe - 8 persoons vakantiehuis op vakantiepark Hooge Veluwe in Arnhem.

Arnhem, Nederland

8-persoons-vakantiehuis-op-vakantiepark-hooge-veluwe-in-arnhem8-persoons-vakantiehuis-op-vakantiepark-hooge-veluwe-in-arnhem8-persoons-vakantiehuis-op-vakantiepark-hooge-veluwe-in-arnhem8-persoons-vakantiehuis-op-vakantiepark-hooge-veluwe-in-arnhem8-persoons-vakantiehuis-op-vakantiepark-hooge-veluwe-in-arnhem
Favoriet 
     
     

    v.a. 512

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 8 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Hooge Veluwe - 8 persoons vakantiehuis op vakantiepark Hooge Veluwe in Arnhem. in Arnhem

    Dit vakantiehuis is ruim opgezet en is voor maximaal 8 personen. Het vakantiehuis ligt op het vakantiepark Hooge Veluwe. Al met al een krijgt u hier een heerlijk vakantiegevoel. Deze accommodaties zijn gelegen op een vakantiepark met vele faciliteiten, zo is er animatie, binnen- en buitenzwembad, wellness, een parkwinkel, een restaurant en fietsverhuur. Door de ligging van het park is Nationaal Park de Hoge Veluwe binnen enkele minuten bereikbaar. Tegenover het park bevindt zich namelijk één van de ingangen. Hierdoor kunt u gemakkelijk dit nationale park te voet of met de fiets verkennen. In de omgeving zijn ook meerdere kastelen, dierenparken en musea.

    De woonkamer heeft een eet- en zithoek met televisie. De open keuken is voorzien van een gasfornuis, koel-vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en een Nespresso koffiezetapparaat. Er zijn vier slaapkamers waarvan twee boven en twee op de begane grond met twee eenpersoonsbedden. Een aantal villa's heeft in plaats van een 4e slaapkamer een bedstee met slaapplek voor 2 personen. Er zijn twee badkamers, de badkamer boven heeft een inloopdouche, toilet en wastafel. De tweede badkamer met douche is beneden. Beneden is een apart toilet. Via de openslaande deuren in de woonkamer komt u op een groot gemeubileerd terras. Er is parkeergelegenheid voor één auto naast het vakantiehuis.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid