Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Prachtige 4 persoons vakantiewoning met een ruime tuin en een Pipowagen in Baarland

Baarland, Nederland

prachtige-4-persoons-vakantiewoning-met-een-ruime-tuin-en-een-pipowagen-in-baarlandprachtige-4-persoons-vakantiewoning-met-een-ruime-tuin-en-een-pipowagen-in-baarlandprachtige-4-persoons-vakantiewoning-met-een-ruime-tuin-en-een-pipowagen-in-baarlandprachtige-4-persoons-vakantiewoning-met-een-ruime-tuin-en-een-pipowagen-in-baarlandprachtige-4-persoons-vakantiewoning-met-een-ruime-tuin-en-een-pipowagen-in-baarland
Favoriet 
     
     

    v.a. 205

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Prachtige 4 persoons vakantiewoning met een ruime tuin en een Pipowagen in Baarland in Baarland

    De vakantiewoning is rustig gelegen midden in de natuur. Op ongeveer 400 meter ligt de gezellige familiecamping Scheldeoord. Na een korte wandeling bereik je de camping met vele faciliteiten zoals een supermarkt en een restaurant. Vanuit de vakantiewoning bent u binnen een paar minuten op het strand van de Westerschelde. Er is hier een grote brasserie waar u kunt genieten van een drankje en/of een maaltijd. Vanaf het strand kunt u een heerlijke wandeling maken over de dijk. In de omgeving kunt u goed vertoeven met de auto of de fiets. Er zijn veel afwisselende routes over kronkelende dijken, prachtige bloemdijken, door de verassende dorpje en/of langs het polderlandschap. Bekijk de zeehonden tijdens de Scheldesafari of ga op reis met de authentieke stoomtrein tussen Goes en Borsele. Bent u een dierenliefhebber? De Berkenhof Tropical Zoo is hier zeker een aanrader. U ziet hier van reptielen tot vogels en voor de kinderen is er een leuke speelplaats. Ook zijn er meerdere maneges in de regio. Houdt u meer van relaxen? In Goes is er een Wellnessresort of als u meer faciliteiten wilt gebruiken kunt u naar Kamperland.

    De vrijstaande vakantiewoning is met liefde ingericht en alle ruimtes zijn gelegen op de begane grond. De woonkamer is uitgerust met een hoekbank, een eettafel met zes stoelen, en een grote flatscreentelevisie waarmee u uw eigen programma's kunt streamen met uw mobiele telefoon. Ook zijn er verschillende spelletjes, knutselspulletjes en boeken aanwezig. De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, vaatwasser, Nespresso apparaat, waterkoker en een mini-oven. In de woning zijn er twee slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de tweede slaapkamer een stapelbed, campingbedje en een kinderstoel. Buitenom deze twee slaapkamers bestaat er ook een mogelijkheid om in de Pipowagen te slapen. Deze is volledig uitgerust met een tweepersoonsbed, televisie en een DVD speler. De ruimte is te verwarmen met een mobiele kachel. In de badkamer vindt u een douche, wastafel en een toilet. In de gehele woning en Pipowagen is er WIFI beschikbaar.De tuin in volledig ingericht met tuinmeubilair, twee ligstoelen, grote zonnescherm, barbecue en buitenspeelgoed. De tuin biedt veel privacy. Bij de vakantiewoning kunt u twee auto's parkeren.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath