Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Landelijk gelegen vakantiehuis voor 10 personen met bedstee in Limburg

Baarlo, Nederland

landelijk-gelegen-vakantiehuis-voor-10-personen-met-bedstee-in-limburglandelijk-gelegen-vakantiehuis-voor-10-personen-met-bedstee-in-limburglandelijk-gelegen-vakantiehuis-voor-10-personen-met-bedstee-in-limburglandelijk-gelegen-vakantiehuis-voor-10-personen-met-bedstee-in-limburglandelijk-gelegen-vakantiehuis-voor-10-personen-met-bedstee-in-limburg
Favoriet 
     
     

    v.a. 666

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 10 personen

    Bekijk vrije data

    Landelijk gelegen vakantiehuis voor 10 personen met bedstee in Limburg in Baarlo

    Dit mooie, landelijk gelegen vakantiehuis is geschikt voor tien personen, en heeft een leuke bedstede. De woning ligt in het Noorden van Limburg. Hier is dan ook van alles te doen. Ga lekker wandelen in de omgeving of haal een frisse neus aan de Maas. Rust 's avonds uit in de gezellige woning en geniet nog even na. Het logies biedt daarnaast ook nog eens een boodschappen- en barbecueservice, dus daar hoeft u niet aan te denken. U bent dus van alle gemakken voorzien! Deze accommodatie is gelegen op een kleinschalig vakantiepark voorzien van speeltoestellen en picknicktafels voor algemeen gebruik. De accommodatie is gebouwd in de oude stallen van een historische carré boerderij en beschikt over een privé terras.

    Dit mooie vakantiehuis beschikt over vloerverwarming. De ruime woonkamer beschikt over comfortabele banken en fauteuils, met flatscreen TV. In de open keuken kunt u onder andere gebruik maken van een vaatwasser en Nespresso-apparaat. De woning heeft in totaal vier slaapkamers. Eén van de slaapkamers heeft een bedstede voor twee personen. Eén van de badkamers heeft een aparte inloopdouche. Buiten beschikt u over een eigen terras met tuinmeubilair. Er is een overdekte fietsenstalling met oplaadpunt voor de elektrische fietsen aanwezig.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Jacuzzi
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn