Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sfeervolle groepsaccommodatie voor 14 personen in Limburg aan de Maas

Baarlo, Nederland

sfeervolle-groepsaccommodatie-voor-14-personen-in-limburg-aan-de-maassfeervolle-groepsaccommodatie-voor-14-personen-in-limburg-aan-de-maassfeervolle-groepsaccommodatie-voor-14-personen-in-limburg-aan-de-maassfeervolle-groepsaccommodatie-voor-14-personen-in-limburg-aan-de-maassfeervolle-groepsaccommodatie-voor-14-personen-in-limburg-aan-de-maas
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.202

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 14 personen

    Bekijk vrije data

    Sfeervolle groepsaccommodatie voor 14 personen in Limburg aan de Maas in Baarlo

    Deze sfeervolle 14 persoons groepsaccommodatie vindt u in Limburg, bij de Maas. De accommodatie is rustig gelegen, maar toch nabij een grote stad en een klein dorpje. U bent tot veertien personen welkom in dit prachtige huisje. Met een luxe van een boodschappen- en barbecueservice bent u van alle gemakken voorzien. Ga er tijdens uw vakantie op uit en ga bijvoorbeeld vissen, paardrijden of zwemmen. De omgeving biedt voor ieder wat wils! Deze accommodatie is gelegen op een kleinschalig vakantiepark voorzien van speeltoestellen en picknicktafels voor algemeen gebruik. De accommodatie is gebouwd in de oude stallen van een historische carré boerderij en beschikt over een privé terras.

    De ruime groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien. De begane grond is geheel voorzien van vloerverwarming. Vanuit de woonkamer met flatscreen TV loopt u zo naar de eetkamer met open keuken, die beschikt over verschillende faciliteiten. Op de bovenverdieping vindt u zes slaapkamers, waarvan vier met een tweepersoonsbed en twee met drie eenpersoonsbedden. Daarnaast zijn er twee badkamers met vloerverwarming te vinden. Op de begane grond vindt u ook badkamers. U beschikt over een eigen terras op het binnenhof, met tuinmeubilair zoals een hangmat en parasol. Er is voldoende parkeergelegenheid en er is een overdekte fietsenstalling met oplaadpunt voor de elektrische fietsen aanwezig.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Jacuzzi
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna