Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

4 persoons vakantiewoning op Vakantiepark Beekbergen nabij 2 Nationale parken op de Veluwe

Beekbergen, Nederland

4-persoons-vakantiewoning-op-vakantiepark-beekbergen-nabij-2-nationale-parken-op-de-veluwe4-persoons-vakantiewoning-op-vakantiepark-beekbergen-nabij-2-nationale-parken-op-de-veluwe4-persoons-vakantiewoning-op-vakantiepark-beekbergen-nabij-2-nationale-parken-op-de-veluwe4-persoons-vakantiewoning-op-vakantiepark-beekbergen-nabij-2-nationale-parken-op-de-veluwe4-persoons-vakantiewoning-op-vakantiepark-beekbergen-nabij-2-nationale-parken-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 338

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    4 persoons vakantiewoning op Vakantiepark Beekbergen nabij 2 Nationale parken op de Veluwe in Beekbergen

    In dit comfortabele 4 persoons vakantiehuis kunt u met vier personen verblijven. Deze accommodatie is gelegen op een Vakantiepark op de Veluwe tussen de bossen. Op het park zijn er vele faciliteiten aanwezig zoals een overdekt zwembad, wellness, fitness, fiets/e-chopper verhuur en sportmogelijkheden. Jong en oud kan zich hier uitstekend vermaken. Midden in het Nationale park de Hoge Veluwe bevindt zich het Kröller-Möller museum met één van de grootste Van Gogh collecties ter wereld. Per fiets kunt u ook de populaire 8 Kastelenroute bij langs gaan.

    De woonkamer van dit chalet beschikt over een televisie en moderne hoekerker met openslaande deuren. De keuken is uitgerust met een gasfornuis, koelvriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden. In de badkamer zit een douche, wastafel en toilet. Het ruime terras is voorzien van een tuinset en er is een parasol aanwezig.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede