Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Beekbergen - Comfortabel 4 persoons chalet op vakantiepark Beekbergen

Beekbergen, Nederland

comfortabel-4-persoons-chalet-op-vakantiepark-beekbergencomfortabel-4-persoons-chalet-op-vakantiepark-beekbergencomfortabel-4-persoons-chalet-op-vakantiepark-beekbergencomfortabel-4-persoons-chalet-op-vakantiepark-beekbergencomfortabel-4-persoons-chalet-op-vakantiepark-beekbergen
Favoriet 
     
     

    v.a. 319

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Beekbergen - Comfortabel 4 persoons chalet op vakantiepark Beekbergen in Beekbergen

    Dit comfortabele chalet is geschikt voor maximaal vier personen en ligt op Vakantiepark Beekbergen. Dit vakantiepark is gelegen in de bossen waardoor u binnen een mum van tijd heerlijk door de bossen kan wandelen of fietsen. Tevens zijn de Loenense Watervallen ook op loofstand met de hoogste waterval van Nederland. Indien u liever de drukte van de stad opzoekt kan dit in Apeldoorn, Zutphen of Arnhem. Voor kinderen is een uitstapje naar de Apenheul, Paleis het Loo of Attractiepark Julianadorp één van de mogelijkheden. Of waan je terug in de tijd aan boord van de Veluwsche Stoomtrein die tussen Beekbergen en Dieren rijdt.

    De comfortabele woonkamer heeft zit- en eethoek met televisie. De keuken beschikt over een 4-pits gasfornuis, koelkast, (combi) magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden. Enkele chalets hebben een stapelbed. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Via openslaande deuren komt u uit op het terras voorzien van tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie en u kunt gebruik maken van gratis Wifi.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet