Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Gezellige 6-persoons vakantiehuis op Recreatiepark Beekbergen, midden op de Veluwe

Beekbergen, Nederland

gezellige-6-persoons-vakantiehuis-op-recreatiepark-beekbergen-midden-op-de-veluwegezellige-6-persoons-vakantiehuis-op-recreatiepark-beekbergen-midden-op-de-veluwegezellige-6-persoons-vakantiehuis-op-recreatiepark-beekbergen-midden-op-de-veluwegezellige-6-persoons-vakantiehuis-op-recreatiepark-beekbergen-midden-op-de-veluwegezellige-6-persoons-vakantiehuis-op-recreatiepark-beekbergen-midden-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 284

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Gezellige 6-persoons vakantiehuis op Recreatiepark Beekbergen, midden op de Veluwe in Beekbergen

    Dit gezellige vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en gelegen op Recreatiepark Beekbergen. Op het park zijn er diverse faciliteiten waardoor u zich niet hoeft te vervelen. Zo is er een openluchtzwembad, restaurant, diverse speeltuinen, sportvelden en fietsverhuur. Dit park is de perfecte uitvalsbasis voor fiets- of wandeltochten in de omgeving. Of maakt u liever een uitstapje naar de Apenheul, Paleis het Loo of Julianatoren?

    De woonkamer is gezellig ingericht met eet- en zithoek en tv. De keuken is van alle gemakken voorzien: een 4-pits gasstel, koelkast, diepvries, combimagnetron en vaatwasser. Er zijn drie slaapkamers, waarvan één met een stapelbed. De overige slaapkamers hebben twee éénpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. Buiten vindt u een heerlijk terras met tuinmeubilair. Ook is er gratis parkeergelegenheid.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede