Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Recreatiepark Beekbergen - Luxe 4 persoons vakantiehuis met sauna en bubbelbad op de Veluwe nabij Beekbergen.

Beekbergen, Nederland

luxe-4-persoons-vakantiehuis-met-sauna-en-bubbelbad-op-de-veluwe-nabij-beekbergenluxe-4-persoons-vakantiehuis-met-sauna-en-bubbelbad-op-de-veluwe-nabij-beekbergenluxe-4-persoons-vakantiehuis-met-sauna-en-bubbelbad-op-de-veluwe-nabij-beekbergenluxe-4-persoons-vakantiehuis-met-sauna-en-bubbelbad-op-de-veluwe-nabij-beekbergenluxe-4-persoons-vakantiehuis-met-sauna-en-bubbelbad-op-de-veluwe-nabij-beekbergen
Favoriet 
     
     

    v.a. 404

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Recreatiepark Beekbergen - Luxe 4 persoons vakantiehuis met sauna en bubbelbad op de Veluwe nabij Beekbergen. in Beekbergen

    Dit luxe vierpersoons vakantiehuis met bubbelbad en sauna ligt op Recreatiepark Beekbergen. Dit vakantiepark ligt in de prachtige natuur van de veluwe nabij Beekbergen en Apeldoorn. Op de Veluwe kun je heerlijke fiets- en wandeltochten maken in de alom bekende bosrijke omgeving. Op het vakantiepark zijn diverse speeltuintjes, sportvelden en een mooi openluchtzwembad. Op het vakantiepark kun je ook heerlijk eten in een goed restaurant. Ervaar de Veluwe vanaf dit unieke Recreatiepark.

    Gezellig ingerichte woonkamer met zithoek voorzien van TV en een eethoek. De open keuken heeft onder andere een Nespresso koffiezetapparaat, combimagnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer. Er zijn twee slaapkamers met twee éénpersoons boxspringbedden. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. Heerlijke tuin met een bubbelbad, barrelsauna en een terras voorzien van tuinmeubilair. Er is parkeerplaats voor één auto bij de woning.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Sauna,Zwembad op park (open lucht)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn