Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Beekbergen - Modern 4 persoons MIVA vakantiehuis op de Veluwe nabij Beekbergen

Beekbergen, Nederland

modern-4-persoons-miva-vakantiehuis-op-de-veluwe-nabij-beekbergenmodern-4-persoons-miva-vakantiehuis-op-de-veluwe-nabij-beekbergenmodern-4-persoons-miva-vakantiehuis-op-de-veluwe-nabij-beekbergenmodern-4-persoons-miva-vakantiehuis-op-de-veluwe-nabij-beekbergenmodern-4-persoons-miva-vakantiehuis-op-de-veluwe-nabij-beekbergen
Favoriet 
     
     

    v.a. 398

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Beekbergen - Modern 4 persoons MIVA vakantiehuis op de Veluwe nabij Beekbergen in Beekbergen

    Deze accommodatie is ideaal voor rolstoelgebruikers en beschikt over een gezellige sfeerhaard. De accommodatie is gelegen op het Vakantiepark Beekbergen en bevindt zich midden op de Veluwe. Op het vakantiepark vindt u onder andere een overdekt zwembad, wellnessfaciliteiten, een restaurant en speeltuinen voor de kinderen. Dit is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers om de Veluwe te voet of met de fiets te verkennen. Toch liever de drukte van een stad ervaren? Arnhem en Apeldoorn liggen op steenworpafstand.

    De accommodatie is volledig gelijkvloers. Er is een woonkamer met zit- en eethoek. Ook is er een sfeerhaard en televisie. De moderne keuken is rolstoelproof en voorzien van een fornuis, koelkast, vriezer, vaatwasser, waterkoker en koffiezetapparaat. Er zijn in totaal twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden en twee badkamers en suite. De grote badkamer beschikt over een douche van 90 cm breed en beschikt over beugels en een douchestoel, ook is er een toilet van 50 cm breed met beugels. In de andere badkamer zit een douche en een wastafel. In sommige woningen is er een ligbad aanwezig. Daarnaast is er nog een apart toilet. Via een schuifdeur in de woonkamer komt u op het terras met tuinmeubilair. Er is een verharde parkeerplaats en een verbreed toegangspad naar de accommodatie.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede