Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Modern 4-persoons vakantiehuis gelegen op Recreatiepark Beekbergen in de Veluwe

Beekbergen, Nederland

modern-4-persoons-vakantiehuis-gelegen-op-recreatiepark-beekbergen-in-de-veluwemodern-4-persoons-vakantiehuis-gelegen-op-recreatiepark-beekbergen-in-de-veluwemodern-4-persoons-vakantiehuis-gelegen-op-recreatiepark-beekbergen-in-de-veluwemodern-4-persoons-vakantiehuis-gelegen-op-recreatiepark-beekbergen-in-de-veluwemodern-4-persoons-vakantiehuis-gelegen-op-recreatiepark-beekbergen-in-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 270

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Modern 4-persoons vakantiehuis gelegen op Recreatiepark Beekbergen in de Veluwe in Beekbergen

    Dit moderne vierpersoons vakantiehuis ligt op recreatiepark Beekbergen, midden op de Veluwe. Op het park zijn er diverse faciliteiten waardoor u zich niet hoeft te vervelen. Zo is er een openluchtzwembad, restaurant, diverse speeltuinen, sportvelden en fietsverhuur. Dit park is de perfecte uitvalsbasis voor fiets- of wandeltochten in de omgeving. Of maakt u liever een uitstapje naar de Apenheul, Paleis het Loo of Julianatoren?

    Mooie ruime woonkamer met zit- en eethoek met (flatscreen) televisie en centrale verwarming. De keuken is uitgerust met onder andere een Nespresso koffiezetapparaat, 4 pits gasstel, combimagnetron en koel/vriescombinatie. Er zijn twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. De woning heeft een terras met tuinmeubilair. Er is een parkeerplaats bij de woning voor één auto.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna