Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Beekbergen - Modern 6 persoons MIVA vakantiehuis op de Veluwe nabij Beekbergen

Beekbergen, Nederland

modern-6-persoons-miva-vakantiehuis-op-de-veluwe-nabij-beekbergenmodern-6-persoons-miva-vakantiehuis-op-de-veluwe-nabij-beekbergenmodern-6-persoons-miva-vakantiehuis-op-de-veluwe-nabij-beekbergenmodern-6-persoons-miva-vakantiehuis-op-de-veluwe-nabij-beekbergenmodern-6-persoons-miva-vakantiehuis-op-de-veluwe-nabij-beekbergen
Favoriet 
     
     

    v.a. 434

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Beekbergen - Modern 6 persoons MIVA vakantiehuis op de Veluwe nabij Beekbergen in Beekbergen

    Deze accommodatie is van alle gemakken voorzien voor rolstoelgebruikers en beschikt over een gezellige sfeerhaard. De accommodatie is gelegen op het Vakantiepark Beekbergen en bevindt zich op de Veluwe. Op het vakantiepark vindt u faciliteiten voor elke leeftijd zoals een overdekt zwembad, wellnessfaciliteiten, een restaurant, fitness, fiets en e-chopper verhuur, minmarket en speeltuinen voor de kinderen. Vanaf de park kunt u lopend naar de hoogste watervallen van Nederland van 15 meter hoog, de Loenense Watervallen. Dit is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers om de Veluwe te voet of met de fiets te verkennen. Toch liever de drukte van een stad ervaren, Arnhem en Apeldoorn liggen op steenworpafstand.

    De accommodatie is volledig gelijkvloers. Er is een woonkamer met zit- en eethoek en een televisie. De moderne keuken is rolstoelproof en voorzien van een fornuis, koelkast, vriezer, vaatwasser, waterkoker en koffiezetapparaat. Er zijn in totaal drie slaapkamers met twee éénpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche van 90 cm breed en beschikt over beugels en een douchestoel, ook is er een toilet van 50 cm breed met beugels. Enkele woningen hebben een ligbad in de badkamer. Naast het toilet in de badkamer is er nog een apart toilet. Via een schuifdeur in de woonkamer komt u op het terras met tuinmeubilair. Er is een verharde parkeerplaats en een verbreed toegangspad naar de accommodatie.Met voorkeur te boeken (hiervoor betaalt u voorkeurskosten):Ligbad

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet