Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Beekbergen - Tiny House voor 4 personen op vakantiepark Beekbergen midden op de Veluwe

Beekbergen, Nederland

tiny-house-voor-4-personen-op-vakantiepark-beekbergen-midden-op-de-veluwetiny-house-voor-4-personen-op-vakantiepark-beekbergen-midden-op-de-veluwetiny-house-voor-4-personen-op-vakantiepark-beekbergen-midden-op-de-veluwetiny-house-voor-4-personen-op-vakantiepark-beekbergen-midden-op-de-veluwetiny-house-voor-4-personen-op-vakantiepark-beekbergen-midden-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 323

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Beekbergen - Tiny House voor 4 personen op vakantiepark Beekbergen midden op de Veluwe in Beekbergen

    Deze vier persoons Tiny House is gelegen op Vakantiepark Beekbergen. De accommodatie is sfeervol en slim ingericht, hierdoor is bent u van alle gemakken voorzien. Buiten is er een gedeelde opluchtplaats voor alle gasten van de Tiny Houses. De tiny Houses liggen midden op het bosrijke vakantiepark. Op het vakantiepark zijn verschillende faciliteiten voor jong en oud. van een duik nemen in het overdekt zwembad, heerlijke ontspannen in de wellnessfaciliteiten tot aan het huren van een fiets of e-chopper, er zijn mogelijkheden genoeg! Wilt u liever met het gezin erop uit? Breng dan een bezoekje aan Paleis het Loo, de Apenheul of Attractiepark Julianatoren.

    De gezellige woonkamer beschikt over een zit- en eethoek en is uitgerust met een pelletkachel en een televisie. De keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, koelkast, combimagnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. In de badkamer zit een douche, wastafel en toilet. Via een trap in de woonkamer komt u bij de slaapkamers. Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Buiten is er een terras met tuinmeubilair.Samen met andere Tiny Houses grenst dit aan een openlucht binnenplaats met loungebanken, diverse hangmatten, een vuurplaats en een hottub.Met voorkeur te boeken (hiervoor betaalt u voorkeurskosten):Woning met overkapping

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn