Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Resort Mooi Bemelen - Kindvriendelijke 12 persoons groepsaccommodatie op een vakantiepark nabij Valkenburg

Bemelen, Nederland

kindvriendelijke-12-persoons-groepsaccommodatie-op-een-vakantiepark-nabij-valkenburgkindvriendelijke-12-persoons-groepsaccommodatie-op-een-vakantiepark-nabij-valkenburgkindvriendelijke-12-persoons-groepsaccommodatie-op-een-vakantiepark-nabij-valkenburgkindvriendelijke-12-persoons-groepsaccommodatie-op-een-vakantiepark-nabij-valkenburgkindvriendelijke-12-persoons-groepsaccommodatie-op-een-vakantiepark-nabij-valkenburg
Favoriet 
     
     

    v.a. 878

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 12 personen

    Bekijk vrije data

    Resort Mooi Bemelen - Kindvriendelijke 12 persoons groepsaccommodatie op een vakantiepark nabij Valkenburg in Bemelen

    Dit twaalf persoons vakantiehuis staat op Resort Mooi Bemelen. Een heerlijk in het Zuid-Limburgse heuvelgebied gelegen Resort nabij Valkenburg en Maastricht. Op het Resort vindt u een heerlijk verwarmd openlucht zwembad, een prachtige speeltuin voor de kinderen en kunt u fietsen huren. Maak prachtige wandelingen de natuurgebieden in of geniet op het fijne terras van een goed boek. De grote open ramen geven het vakantiehuis een open uitstraling en de heerlijke boxspringbedden zullen u voorzien van een uitstekende nachtrust. Vanuit Resort Mooi Bemelen maakt u de leukste uitstapjes naar omliggende steden als Valkenburg en Maastricht en laat u verrassen door de mooiste natuurgebieden.

    Dit vakantieverblijf is geschikt voor twaalf personen. Het vakantiehuis heeft een ruime woonkamer met zithoek en eethoek met een eettafel en twaalf stoelen. En ook is er een smart-tv. Er zijn ook drie kinderstoelen aanwezig. In de woning is een ruime keuken onder andere uitgerust met een vijfpits inductiekookplaat, koel-vriescombinatie, combimagnetron en vaatwasser. De woning is ook ingericht met een filterkoffiezetapparaat, een waterkoker en een broodrooster. Er zijn zes slaapkamers met in totaal twaalf bedden en standaard staan er ook drie kinderbedjes. Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één met een stapelbed en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Hier is ook een badkamer met een dubbele wastafel en inloopdouche en een apart toilet. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met drie eenpersoonsbedden en twee slaapkamers met één eenpersoonsbed en een kinderbedje. De badkamer op deze verdieping is ingericht met een dubbele wastafel, inloopdouche en een toilet. Boven en beneden aan de trap zijn beide een traphekje.Buiten is een ruime tuin met grote tuintafel en stoelen. U kunt drie auto's parkeren bij het vakantiehuis.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna