Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ravenbosch+ (5 ppl.)

Bemelen, Nederland

ravenbosch-5-pplravenbosch-5-pplravenbosch-5-pplravenbosch-5-pplravenbosch-5-ppl
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.143

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Ravenbosch+ (5 ppl.) in Bemelen

    Op zoek naar een luxe verblijf in een schitterende natuur- en cultuurrijke omgeving?

    Momenteel kunnen uw kinderen zich al op en top vermaken in de nieuwe speeltuin van natuurlijke materialen voorzien van een bommelburcht, duikelrek, duoschommel en airtrampoline en voor de allerkleinsten een boskabouter met glijbaan. Plezier en ontspanning gegarandeerd!


    Dit schitterende L-vormige vakantiehuis van 65m2 is van alle gemakken voorzien: twee slaapkamers (3 eenpersoonsbedden en een stapelbed), badkamer met wastafel, inloop regendouche en bubbelbad en een apart toilet. Vanuit uw bed in de masterbedroom of vanuit het bubbelbad kijkt u heerlijk tv. Koken wordt een feestje in de luxe keuken, voorzien van kookgelegenheid, oven-/combimagnetron, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Vergeet niet de koffiebonen mee te nemen voor een heerlijk versgemalen bakje koffie. In de wintermaanden kunt u heerlijk ontspannen in de ruime en lichte living met doorkijkgashaard, terwijl u in de zomer geniet op het betegelde ruime terras. 


    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn