Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Resort Mooi Bemelen - Ruim 6 persoons vakantiehuis met sfeerhaard in Bemelen nabij Valkenburg

Bemelen, Nederland

ruim-6-persoons-vakantiehuis-met-sfeerhaard-in-bemelen-nabij-valkenburgruim-6-persoons-vakantiehuis-met-sfeerhaard-in-bemelen-nabij-valkenburgruim-6-persoons-vakantiehuis-met-sfeerhaard-in-bemelen-nabij-valkenburgruim-6-persoons-vakantiehuis-met-sfeerhaard-in-bemelen-nabij-valkenburgruim-6-persoons-vakantiehuis-met-sfeerhaard-in-bemelen-nabij-valkenburg
Favoriet 
     
     

    v.a. 383

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Resort Mooi Bemelen - Ruim 6 persoons vakantiehuis met sfeerhaard in Bemelen nabij Valkenburg in Bemelen

    Dit ruime zespersoons vakantiehuis staat op Resort Mooi Bemelen. Een heerlijk in het Zuid-Limburgse heuvelgebied gelegen Resort nabij Valkenburg en Maastricht. Op het Resort vindt u een heerlijk verwarmd openlucht zwembad, een prachtige speeltuin voor de kinderen en kunt u fietsen huren. Maak prachtige wandelingen de natuurgebieden in of geniet op het fijne terras van een goed boek. De grote open ramen geven het vakantiehuis een open uitstraling en de heerlijke boxspringbedden zullen u voorzien van een uitstekende nachtrust. Vanuit Resort Mooi Bemelen maakt u de leukste uitstapjes naar omliggende steden als Valkenburg en Maastricht en laat u verrassen door de mooiste natuurgebieden.

    Het vakantieverblijf is geschikt voor zes personen en heeft een gezellig ingerichte woon- en eetkamer met een zitje, doorkijk-gashaard en smart-tv. De airconditioning zorgt voor verkoeling tijdens uw verblijf. Aansluitend is de open keuken met kooktoestel, combimagnetron, koelkast met vriesvakje, vaatwasser, keukengerei, servies, filter koffiezetapparaat en waterkoker. Twee slaapkamers zijn voorzien van twee eenpersoons boxspringbedden en de derde slaapkamer heeft een stapelbed. De badkamer beschikt over een toilet, douche en dubbele wastafel. Er is een apart gastentoilet. Wanneer u de tuindeuren opent, wandelt u het fijne terras op met tuinmeubelen. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de woning.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn