Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Resort Mooi Bemelen - Schitterende L-vormig vakantiehuis met sfeerhaard op een vakantiepark nabij Valkenburg

Bemelen, Nederland

schitterende-l-vormig-vakantiehuis-met-sfeerhaard-op-een-vakantiepark-nabij-valkenburgschitterende-l-vormig-vakantiehuis-met-sfeerhaard-op-een-vakantiepark-nabij-valkenburgschitterende-l-vormig-vakantiehuis-met-sfeerhaard-op-een-vakantiepark-nabij-valkenburgschitterende-l-vormig-vakantiehuis-met-sfeerhaard-op-een-vakantiepark-nabij-valkenburgschitterende-l-vormig-vakantiehuis-met-sfeerhaard-op-een-vakantiepark-nabij-valkenburg
Favoriet 
     
     

    v.a. 383

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Resort Mooi Bemelen - Schitterende L-vormig vakantiehuis met sfeerhaard op een vakantiepark nabij Valkenburg in Bemelen

    Dit vier tot zespersoons vakantiehuis staat op Resort Mooi Bemelen. Een heerlijk in het Zuid-Limburgse heuvelgebied gelegen Resort nabij Valkenburg en Maastricht. Op het Resort vindt u een heerlijk verwarmd openlucht zwembad, een prachtige speeltuin voor de kinderen en kunt u fietsen huren. Maak prachtige wandelingen de natuurgebieden in of geniet op het fijne terras van een goed boek. De grote open ramen geven het vakantiehuis een open uitstraling en de heerlijke boxspringbedden zullen u voorzien van een uitstekende nachtrust. Vanuit Resort Mooi Bemelen maakt u de leukste uitstapjes naar omliggende steden als Valkenburg en Maastricht en laat u verrassen door de mooiste natuurgebieden.

    Het vakantiehuis is geheel gelijkvloers, beschikt over airconditioning en de woonkamer is knus ingericht met een zithoek met bank en smart-tv. In de woonkamer is ook een sfeerhaard. Aansluitend is ook de eethoek en open keuken. De eethoek is ingericht met een eettafel en stoelen. De keuken is onder andere uitgerust met een gasstel, combimagnetron, waterkoker, filterkoffiezetapparaat en broodrooster. In het verblijf zijn drie slaapkamers, waarvan twee slaapkamers zijn ingericht met twee eenpersoonsbedden. De derde slaapkamer is ingericht met een stapelbed voor twee personen. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, douche en toilet. Ook is er nog een apart toilet.Buiten is een mooie tuin met terras, welke is ingericht met tuinmeubilair. U kunt één auto parkeren naast het vakantieverblijf.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet