Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Resort Mooi Bemelen - Vakantieverblijf voor 4 personen met sfeerhaard op een vakantiepark nabij Valkenburg

Bemelen, Nederland

vakantieverblijf-voor-4-personen-met-sfeerhaard-op-een-vakantiepark-nabij-valkenburgvakantieverblijf-voor-4-personen-met-sfeerhaard-op-een-vakantiepark-nabij-valkenburgvakantieverblijf-voor-4-personen-met-sfeerhaard-op-een-vakantiepark-nabij-valkenburgvakantieverblijf-voor-4-personen-met-sfeerhaard-op-een-vakantiepark-nabij-valkenburgvakantieverblijf-voor-4-personen-met-sfeerhaard-op-een-vakantiepark-nabij-valkenburg
Favoriet 
     
     

    v.a. 383

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Resort Mooi Bemelen - Vakantieverblijf voor 4 personen met sfeerhaard op een vakantiepark nabij Valkenburg in Bemelen

    Dit vierpersoons vakantiehuis staat op Resort Mooi Bemelen. Een heerlijk in het Zuid-Limburgse heuvelgebied gelegen Resort nabij Valkenburg en Maastricht. Op het Resort vindt u een heerlijk verwarmd openlucht zwembad, een prachtige speeltuin voor de kinderen en kunt u fietsen huren. Maak prachtige wandelingen de natuurgebieden in of geniet op het fijne terras van een goed boek. De grote open ramen geven het vakantiehuis een open uitstraling en de heerlijke boxspringbedden zullen u voorzien van een uitstekende nachtrust. Vanuit Resort Mooi Bemelen maakt u de leukste uitstapjes naar omliggende steden als Valkenburg en Maastricht en laat u verrassen door de mooiste natuurgebieden.

    Dit vakantieverblijf is geschikt voor vier personen. De woonkamer is ingericht met een bank, smart-tv, doorkijkgashaard en ook airconditioning. Aansluitend is de open keuken, welke onder andere is uitgerust met een kooktoestel, oven of combimagnetron, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Ook is de keuken voorzien van een waterkoker, filterkoffiezetapparaat en een broodrooster. Er zijn twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. Er is ook nog een tweede toilet in het verblijf. Buiten is een terras met tuinmeubilair waar u buiten kunt genieten van het mooie weer. U kunt één auto parkeren naast het vakantiehuis.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen