Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Poort van Maastricht - Modern 6 persoons chalet op het gezellige vakantiepark Poort van Maastricht!

Berg en Terblijt, Nederland

modern-6-persoons-chalet-op-het-gezellige-vakantiepark-poort-van-maastrichtmodern-6-persoons-chalet-op-het-gezellige-vakantiepark-poort-van-maastrichtmodern-6-persoons-chalet-op-het-gezellige-vakantiepark-poort-van-maastrichtmodern-6-persoons-chalet-op-het-gezellige-vakantiepark-poort-van-maastrichtmodern-6-persoons-chalet-op-het-gezellige-vakantiepark-poort-van-maastricht
Favoriet 
     
     

    v.a. 387

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Poort van Maastricht - Modern 6 persoons chalet op het gezellige vakantiepark Poort van Maastricht! in Berg en Terblijt

    De gordijnen openslaan, naar buiten lopen en luisteren naar de vogels die u een goedemorgen wensen: klinkt als een heerlijke start van uw vakantiedag. Dit verblijf ligt in Limburg, tussen de prachtige heuvels. Het vakantiepark Poort van Maastricht ligt vlakbij Valkenburg en u raadt het nooit: Maastricht, inderdaad! Een dagje van het park af is goed te doen. Iets wat niet mag ontbreken aan uw vakantie is het bezoeken van de Valkenburgse grotten. Stap op de fiets en ontdek de omgeving. Blijft u liever op het park? Geen probleem, ook daar zijn zat leuke dingen om te ondernemen! Neem een duik in het zwembad of ga met uw (klein)kinderen naar een van de speeltuinen. Komt u binnenkort langs voor een onvergetelijke tijd?

    Dit huis is 43m2 en geschikt voor zes personen. Er is een leefruimte waarin u de zithoek, televisie eethoek en keuken kan vinden. In de keuken kunt u gebruik maken van de waterkoker, koel-vriescombinatie, magnetron en inductiekookplaat.Er zijn twee slaapkamers, waarvan een een tweepersoonsbed heeft. De andere kamer beschikt over twee eenpersoonsbedden, In de badkamer kunt u douchen en naar het toilet.Buiten vindt u een terras met tuinmeubilair en is er parkeergelegenheid voor één auto. Ook is er in dit chalert toegang tot het WiFi netwerk.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Zwembad op park (open lucht)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden