Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De Negende Zaeligheyt - Luxe 6-persoons vakantiehuis nabij het Brabantse Bergeijk

Bergeijk, Nederland

luxe-6-persoons-vakantiehuis-nabij-het-brabantse-bergeijkluxe-6-persoons-vakantiehuis-nabij-het-brabantse-bergeijkluxe-6-persoons-vakantiehuis-nabij-het-brabantse-bergeijkluxe-6-persoons-vakantiehuis-nabij-het-brabantse-bergeijkluxe-6-persoons-vakantiehuis-nabij-het-brabantse-bergeijk
Favoriet 
     
     

    v.a. 629

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark De Negende Zaeligheyt - Luxe 6-persoons vakantiehuis nabij het Brabantse Bergeijk in Bergeijk

    Het is gegarandeerd genieten op deze unieke plek in Nederland. U vindt dit heerlijke zespersoons geschakelde vakantiehuis midden in een stiltegebied in de Brabantse Kempen: een omgeving waar charmante dorpjes en uitgestrekte natuurgebieden de omgeving bepalen. Daarnaast wordt de regio ook nog eens geroemd om haar fijne Kempische gastvrijheid, wat de vakantie eentje maakt om te onthouden. U verblijft in een verbouwde oude stal ligt in een boerderij die haar oorsprong vindt in 1928. Kortom: een vakantiehuis met een verhaal. Het vakantiehuis ligt op een kleinschalig vakantiepark waar u wakker wordt met het geluid van fluitende vogels en de geur van het bos. Daarnaast ademt het vakantiehuis natuur en sfeer en is de ligging ook fantastisch: aan de rand van het bos en omgeven door groen, heel veel groen. Voor de natuurlijkliefhebber en rustzoeker echt een pareltje.

    Dit zespersoons vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en ruimtelijk ingericht. Woonkamers met ruime zit- en eethoek, televisie en wifi. De compleet ingerichte prachtige keuken heeft een vaatwasser, koelkast met vriesvak, een combimagnetron, Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker en een vierpits-fornuis. Er zijn drie tweepersoonskamers met twee eenpersoons boxspringbedden, één van de slaapkamers is op de begane grond. Op de begane is er ook een en suite badkamer met een douche en wastafel en een separaat toilet in de hal. Op de bovenverdieping is er een tweede badkamer met douche, wastafel en toilet.Buiten beschikt het vakantiehuis over een omheinde tuin en eigen terras. Kortom: een perfecte plek om heerlijk buiten te zijn en te recreëren. Er is parkeergelegenheid voor één auto op 10 meter afstand van het vakantiehuis. Overige auto's kunt u parkeren op de centrale parkeerplaats.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn