Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Zuiderzee - Knus 4 persoons chalet bij het Veluwemeer

Biddinghuizen, Nederland

knus-4-persoons-chalet-bij-het-veluwemeerknus-4-persoons-chalet-bij-het-veluwemeerknus-4-persoons-chalet-bij-het-veluwemeerknus-4-persoons-chalet-bij-het-veluwemeerknus-4-persoons-chalet-bij-het-veluwemeer
Favoriet 
     
     

    v.a. 354

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Zuiderzee - Knus 4 persoons chalet bij het Veluwemeer in Biddinghuizen

    Dit knusse vierpersoons chalet is gelegen op een ruim opgezet vakantiepark aan het Veluwemeer. Hier kunt heerlijk genieten van dit prachtige meer met volop mogelijkheden voor zwemmen, vissen en varen. Het vakantiepark beschikt over een jachthaven, supermarkt, overdekt zwembad, restaurant, indoor speelparadijs en een fietsverhuur. Buiten het vakantiepark bent u in een mum van tijd in de nabijgelegen bossen van de Hoge Veluwe. Hier kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Het historische stadje Elburg ligt ook vlakbij en is zeker een bezoekje waard. Ook het dolfinarium en Walibi Holland zijn prima te bereiken vanuit dit chalet.

    Dit vierpersoons chalet gelegen op een vakantiepark aan het Veluwemeer heeft een gezellige woonkamer met eethoek. In de keuken bent u van alle gemakken voorzien met onder meer een vaatwasser, combimagnetron, waterkoker, filterkoffiezetapparaat en een koelkast met vriesvak. Er zijn twee slaapkamers beide voorzien van boxspringbedden. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed de andere beschikt over twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een douchecabine en toilet. Buiten is er parkeergelegenheid voor één auto en een terras met meubilair.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn