Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Zuiderzee - Luxe vrijstaande 8 persoons villa, met sauna, in Flevoland.

Biddinghuizen, Nederland

luxe-vrijstaande-8-persoons-villa-met-sauna-in-flevolandluxe-vrijstaande-8-persoons-villa-met-sauna-in-flevolandluxe-vrijstaande-8-persoons-villa-met-sauna-in-flevolandluxe-vrijstaande-8-persoons-villa-met-sauna-in-flevolandluxe-vrijstaande-8-persoons-villa-met-sauna-in-flevoland
Favoriet 
     
     

    v.a. 486

    • Max. 8 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Zuiderzee - Luxe vrijstaande 8 persoons villa, met sauna, in Flevoland. in Biddinghuizen

    Bent u toe aan een heerlijke ontspannen vakantie in een luxe verblijf? Dan is deze achtpersoons villa in Biddinghuizen perfect voor u en uw familie of vrienden. Laat u onderdompelen in een oase van rust en luxe en kom even heerlijk tot rust. De villa is gelegen op EuroParcs Zuiderzee in Flevoland. Ontdek de Polder doormiddel van een mooie fietsroute of heerlijke wandeling. Kom 's avonds tot rust in de sauna of geniet van een heerlijk gekoeld drankje op uw eigen terras. Even geen zin om te koken? Ga dan een hapje eten in het restaurant of haal een frietje bij de snackbar. Beide aanwezig op het park. Geniet van deze onvergetelijke vakantie in de Polder.

    Deze luxe villa die van alle gemakken is voorzien. U komt binnen via de hal die u leidt naar de slaapkamers. Een trap naar boven leidt u naar de woonkamer met eethoek en keuken. In de woonkamer kunt u televisie kijken of ontspannen op de bank. De keuken heeft een vaatwasser, inductiekookplaat, filter koffiezetapparaat, oven en magnetron. Er zijn drie slaapkamers beneden waarvan elk een badkamer ensuite heeft. Op de eerste verdieping is de vierde slaapkamer en ook nog een badkamer. Er zijn in totaal drie slaapkamers met tweepersoonsbedden en één slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. De badkamers hebben elk een wastafel en douche. Een van de badkamers heeft nog een toilet. Er is daarnaast een apart toilet aanwezig. Ontspannen kunt u doen in de sauna. Buiten kunt u genieten op het balkon met mooi uitzicht of in de tuin met terras en tuinset. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie en er is WIFI.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Sauna,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn