Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Gezellige 4 persoons vakantiewoning met eigen terras in het Zeeuwse Biggekerke

Biggekerke, Nederland

gezellige-4-persoons-vakantiewoning-met-eigen-terras-in-het-zeeuwse-biggekerkegezellige-4-persoons-vakantiewoning-met-eigen-terras-in-het-zeeuwse-biggekerkegezellige-4-persoons-vakantiewoning-met-eigen-terras-in-het-zeeuwse-biggekerkegezellige-4-persoons-vakantiewoning-met-eigen-terras-in-het-zeeuwse-biggekerkegezellige-4-persoons-vakantiewoning-met-eigen-terras-in-het-zeeuwse-biggekerke
Favoriet 
     
     

    v.a. 339

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Gezellige 4 persoons vakantiewoning met eigen terras in het Zeeuwse Biggekerke in Biggekerke

    In het knusse dorpje Biggekerke op slechts twee en half kilometer van het strand vind u deze gezellige vakantiewoning. Deze woning is ingericht voor vier personen en ook huisdieren zijn van harte welkom. Biggekerke is een rustig dorp op het drukke Walcheren. Een fijne plek om tot rust te komen. Wilt u de omgeving verkennen? Er is genoeg te beleven. Maak bijvoorbeeld een fietstocht onderlangs de duinen richtingen de badplaatsen Zoutelande of Domburg. In Middelburg zijn er vele terrasjes en gezellige winkels om te bezoeken. Op tien minuten rijden met de auto ligt de nautische stad Vlissingen met mooie boulevard langs de Westerschelde. Ook voor kinderen is er genoeg te doen in de omgeving. Zo is er in Biggekerke een leuke speeltuin, maar ook in de omgeving zijn er leuke activiteiten voor kinderen. Bezoek bijvoorbeeld de pannenkoek- en speelboerderij in Serooskerke, het MuZEEum in Vlissingen of Mini Mundi in Middelburg.

    U komt de woning binnen in de woonkamer met een bank, twee fauteuils en televisie. Via de eethoek met vier eetkamerstoelen komt u in de volledig ingerichte keuken. De keuken beschikt over onder andere een vaatwasser, gasfornuis, waterkoker, koffiezetapparaat en koelkast. Achter de keuken bevinden zich de douche en een apart toilet. Via de wenteltrap komt u uit op de eerste verdieping met twee slaapkamers. Beide slaapkamers beschikken over twee eenpersoonsbedden.Aan de zijkant van de woning bevindt zich uw eigen terras met tuinmeubilair, waar u al vanaf 's ochtends van de zon kunt genieten. Aan de voorzijde van de woningen is er ruimte om twee auto's te parkeren.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede