Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ruim 6-persoons chalet met terras nabij natuurgebied de Weerribben-Wieden

Blesdijke, Nederland

ruim-6-persoons-chalet-met-terras-nabij-natuurgebied-de-weerribben-wiedenruim-6-persoons-chalet-met-terras-nabij-natuurgebied-de-weerribben-wiedenruim-6-persoons-chalet-met-terras-nabij-natuurgebied-de-weerribben-wiedenruim-6-persoons-chalet-met-terras-nabij-natuurgebied-de-weerribben-wiedenruim-6-persoons-chalet-met-terras-nabij-natuurgebied-de-weerribben-wieden
Favoriet 
     
     

    v.a. 404

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Ruim 6-persoons chalet met terras nabij natuurgebied de Weerribben-Wieden in Blesdijke

    Op de grens van Friesland en Overijssel, vindt u dit landelijk gelegen 6-persoons chalet. Het chalet bevindt zich op een prachtig terrein van ruim 1 hectare met onder andere een verwarmd buitenzwembad (geopend van half april t/m half september). Verder vindt u op het terrein diverse activiteiten, zoals een trampoline en volleybalnet. De faciliteiten zijn te gebruiken door alle gasten. Het terrein is omringd door de natuurgebieden de Rottige Meente, de Lindevallei en de Weerribben. Vanuit uw accommodatie wandelt of fietst u direct de natuur in! Dagje eropuit? Breng een bezoek aan het pittoreske dorp Giethoorn, bekend om zijn prachtige grachten en charmante wandelpaden. Ook Pantropica, Klimbos Paasloo, De Koloniën van Weldadigheid of de diverse kaasboerderijen in de nabije omgeving zijn een bezoekje waard.

    De woonkamer is ingedeeld met een zit- en eethoek met voldoende zitgelegenheid. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt onder andere over. een koelkast, inductiekookplaat en filter koffiezetapparaat. Er zijn drie slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed. De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en in de laatste slaapkamer staat een stapelbed (80x200). De badkamer heeft een wastafel, douche en toilet. Via de openslaande deuren in de woonkamer loopt u zo het heerlijke terras met luifel op.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Koelkast,Vaatwasser
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn