Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Markermeer - Compacte 4 persoons Tiny House met sfeerhaard op vakantiepark aan het Markermeer

Bovenkarspel, Nederland

compacte-4-persoons-tiny-house-met-sfeerhaard-op-vakantiepark-aan-het-markermeercompacte-4-persoons-tiny-house-met-sfeerhaard-op-vakantiepark-aan-het-markermeercompacte-4-persoons-tiny-house-met-sfeerhaard-op-vakantiepark-aan-het-markermeercompacte-4-persoons-tiny-house-met-sfeerhaard-op-vakantiepark-aan-het-markermeercompacte-4-persoons-tiny-house-met-sfeerhaard-op-vakantiepark-aan-het-markermeer
Favoriet 
     
     

    v.a. 288

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Markermeer - Compacte 4 persoons Tiny House met sfeerhaard op vakantiepark aan het Markermeer in Bovenkarspel

    Kom vakantie vieren in dit compacte, maar gezellige, vierpersoons Tiny House. Met mooi weer is het heerlijk vertoeven op uw eigen gemeubileerde terras. En binnen kunt u genieten van de sfeerhaard.Op het vakantiepark zelf vindt u een snackbar en diverse speeltoestellen voor zowel jonge als wat oudere kinderen. Zo is er volop vertier voor uw (klein)kinderen. In de prachtige bos- en waterrijke omgeving van het Markermeer kunt u heerlijke wandel- en fietstochten maken. Of duik in de geschiedenis in tijdens een bezoek aan oud havensteden zoals Hoorn, Enkhuizen of Medemblik.

    Dit compacte Tiny House is geschikt voor vier personen. De keuken beschikt onder andere over een filter koffiezetapparaat. De woon-slaapkamer is voorzien van een gezellige zithoek met televisie en sfeerhaard. De slaapkamer beneden beschikt over twee eenpersoonsbedden. De slaapkamer is door middel van een gordijn af te sluiten van de rest van het vakantiehuis. Via een ladder komt u bij de slaapvide waar de overige twee eenpersoonsbedden te vinden zijn. De badkamer heeft een douche en toilet. In de tuin heeft u een gemeubileerd terras. Daarnaast kan er één auto direct bij het vakantiehuis geparkeerd worden.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Koelkast,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede