Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Schoneveld - 4 persoons woning met moderne hoekerker in Breskens

Breskens, Nederland

4-persoons-woning-met-moderne-hoekerker-in-breskens4-persoons-woning-met-moderne-hoekerker-in-breskens4-persoons-woning-met-moderne-hoekerker-in-breskens4-persoons-woning-met-moderne-hoekerker-in-breskens4-persoons-woning-met-moderne-hoekerker-in-breskens
Favoriet 
     
     

    v.a. 351

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Schoneveld - 4 persoons woning met moderne hoekerker in Breskens in Breskens

    Deze vier persoons woning heeft een warme uitstraling en is gelegen op een vakantiepark aan de Zeeuwse kust. Op loopafstand bent u zo bij de prachtige kilometers lange zandstrand waar u een heerlijke strandwandeling kunt maken. Op het vakantiepark vindt u een overdekte zwembad, restaurant met terras, bowlingbaan en meerdere speeltoestellen. Beleef het ultieme maritiem gevoel in de haven van Breskens. Vanaf hier bent u ook zo in verschillende dorpen, zoals het middeleeuwse stadje Sluis. Wilt u ook een uitstapje maken over de grens? Met de auto bent u binnen een uurtje in de Belgische steden zoals Gent of Brugge.

    In de vakantiewoning krijgt u een heerlijk thuis gevoel, terwijl u toch op vakantie bent. De woning is voorzien van een woonkamer een moderne hoekerker met openslaande deuren naar het terras. De keuken is uitgerust met koel-vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamer met elk twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche, wastafel en een toilet. Buiten kunt u heerlijk zitten op het terras. U kunt gratis gebruik maken van WIFI.Met voorkeur te boeken, op basis van beschikbaarheid (hiervoor betaalt u voorkeurskosten):Parkeergelegenheid bij de woning (enkel mogelijk voor mindervaliden en gasten met een invalideparkeerkaart).

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn