Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Schoneveld - 6-persoons vakantiewoning vlak bij het strand in Breskens

Breskens, Nederland

6-persoons-vakantiewoning-vlak-bij-het-strand-in-breskens6-persoons-vakantiewoning-vlak-bij-het-strand-in-breskens6-persoons-vakantiewoning-vlak-bij-het-strand-in-breskens6-persoons-vakantiewoning-vlak-bij-het-strand-in-breskens6-persoons-vakantiewoning-vlak-bij-het-strand-in-breskens
Favoriet 
     
     

    v.a. 393

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Schoneveld - 6-persoons vakantiewoning vlak bij het strand in Breskens in Breskens

    Deze zes persoons woning is heel ruim opgezet en is voorzien van een licht kleurenpalet aan de Zeeuwse kust. Het strand is op loopafstand van uw accommodatie. U kunt hier heerlijk wandelen door de kilometerslange zandstrand. De haven van Breskens is ook één van de trekpleisters, hier heerst echt een maritiem sfeer. Er zijn vele wandel en fiets routes om Zeeland te verkennen. Zo is er een Westerschelde Ferry ( fiets-voet veer ) waar u binnen no time in Vlissingen staat. Wilt u juist een combinatie maken om ook over de grens te kijken? Binnen een uur bent u in België waar u de bruisende badplaatsen als Knokke-Heist of het romantische Brugge kunt vinden.Blijft u liever op het vakantiepark of hier in de buurt? U kunt lekker zwemmen in het overdekte zwembad, balletje gooien op de bowlingbaan en heerlijk een hapje en/of drankje op het terras van het restaurant.Kortom genoeg te beleven!

    Vanuit de woonkamer loop je zo door naar het overdekte terras met tuinmeubilair. De keuken is voorzien van een combimagnetron, koffiezetapparaat en een koelvriescombinatie. Er zijn drie slaapkamers waarvan twee met twee éénpersoonsbedden en één met een stapelbed. De badkamer heeft een douche met een badkamermeubel en een toilet. WIFI is aanwezig.Met voorkeur te boeken, op basis van beschikbaarheid (hiervoor betaalt u voorkeurskosten):Parkeergelegenheid bij de woning (enkel mogelijk voor mindervaliden en gasten met een invalideparkeerkaart).

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Zwembad op park (overdekt)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet