Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Buitenhuis Comfort 8

Bruinisse, Nederland

buitenhuis-comfort-8buitenhuis-comfort-8buitenhuis-comfort-8buitenhuis-comfort-8buitenhuis-comfort-8
Favoriet 
     
     

    v.a. 414

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Buitenhuis Comfort 8 in Bruinisse

    Deze vrijstaande villa is geschikt voor 8 personen. De sfeervolle woonkamer is voorzien van smart-tv en openslaande deuren. De aangrenzende keuken beschikt over onder andere een koffiezetapparaat, vaatwasser, (combi) magnetron en een koelkast met vriesvak. Ook vind je beneden een slaapkamer, badkamer met douchecabine en een apart toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich de overige drie slaapkamers en een tweede badkamer met ligbad. Alle slaapkamers beschikken over twee eenpersoons boxspringbedden. De villa is kindvriendelijk en uitgerust met een traphekje boven, een box, ledikant en een kinderstoel. Buiten bevindt zich aangrenzend een veranda met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto's en het gebruik van wifi is gratis.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid
    Beschikbaarheid Prijs
    Vertrek op 10 januari 2025 voor 3 dagen naar Nederland 414,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath