Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Brunssummerheide - Gezellig 6 persoons vakantiehuis gelegen op prachtig vakantiepark in Zuid-Limburg

Brunssum, Nederland

gezellig-6-persoons-vakantiehuis-gelegen-op-prachtig-vakantiepark-in-zuid-limburggezellig-6-persoons-vakantiehuis-gelegen-op-prachtig-vakantiepark-in-zuid-limburggezellig-6-persoons-vakantiehuis-gelegen-op-prachtig-vakantiepark-in-zuid-limburggezellig-6-persoons-vakantiehuis-gelegen-op-prachtig-vakantiepark-in-zuid-limburggezellig-6-persoons-vakantiehuis-gelegen-op-prachtig-vakantiepark-in-zuid-limburg
Favoriet 
     
     

    v.a. 355

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Brunssummerheide - Gezellig 6 persoons vakantiehuis gelegen op prachtig vakantiepark in Zuid-Limburg in Brunssum

    Dit gezellige zespersoons vakantiehuis staat op vakantiepark Brunssummerheide. Het park ligt in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg in het plaatsje Brunssum. Op dit vakantiepark kunt u genieten van uw rust en ruimte dankzij de natuurlijke ligging. Ook dankzij deze ligging kunt u het zuidelijkste gedeelte van Nederland ontdekken, maar ook kunt u een kijkje nemen in Duitsland en België. Vakantiepark Brunssummerheide heeft een prachtige heide genaamd het Brunssummerheide waar u een heerlijke wandeling kan maken. Daarnaast ligt er op een steenworp afstand de Openbare Golfbaan Brunssummerheide waar u gebruik van kan maken. Op deze Golfbaan staan wel geteld 45 holes te wachten op uw golfbal. Daarnaast liggen de plaatsen Aken, Luik en Maastricht dichtbij het park. Bent u met de auto dan is de rijafstand ongeveer 20 minuten. Al met al, voor iedereen is dit een perfect vakantiepark met gunstige ligging voor allerlei mogelijkheden aan bezienswaardigheden en uitstapjes!

    Leuke bungalow met woonkamer met eet- en zithoek voorzien van televisie. Kokkerellen doet u in de volledig uitgeruste keuken inclusief kookgelegenheid, filterkoffiezetapparaat en vaatwasser. Er zijn drie slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden of stapelbed. De badkamer is ingericht met douche en toilet. Ook is er een apart toilet. Buiten is er een tuin met terras met gemeubileerd terras. Ook is er ruimte voor het parkeren van een auto direct bij de bungalow.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden