Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Brunssummerheide - Stijlvol 6 persoons vakantiehuis gelegen op prachtig vakantiepark in Zuid-Limburg

Brunssum, Nederland

stijlvol-6-persoons-vakantiehuis-gelegen-op-prachtig-vakantiepark-in-zuid-limburgstijlvol-6-persoons-vakantiehuis-gelegen-op-prachtig-vakantiepark-in-zuid-limburgstijlvol-6-persoons-vakantiehuis-gelegen-op-prachtig-vakantiepark-in-zuid-limburgstijlvol-6-persoons-vakantiehuis-gelegen-op-prachtig-vakantiepark-in-zuid-limburgstijlvol-6-persoons-vakantiehuis-gelegen-op-prachtig-vakantiepark-in-zuid-limburg
Favoriet 
     
     

    v.a. 355

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Brunssummerheide - Stijlvol 6 persoons vakantiehuis gelegen op prachtig vakantiepark in Zuid-Limburg in Brunssum

    Dit stijlvolle zespersoons vakantiehuis staat op vakantiepark Brunssummerheide. Het park ligt in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg in het plaatsje Brunssum. Op dit vakantiepark kunt u genieten van uw rust en ruimte dankzij de natuurlijke ligging. Ook dankzij deze ligging kunt u het zuidelijkste gedeelte van Nederland ontdekken, maar ook kunt u een kijkje nemen in Duitsland en België. Vakantiepark Brunssummerheide heeft een prachtige heide genaamd het Brunssummerheide waar u een heerlijke wandeling kan maken. Daarnaast ligt er op een steenworp afstand de Openbare Golfbaan Brunssummerheide waar u gebruik van kan maken. Op deze golfbaan staan wel geteld 45 holes te wachten op uw golfbal. Daarnaast liggen de plaatsen Aken, Luik en Maastricht dichtbij het vakantiepark. Bent u met de auto dan is de rijafstand ongeveer 20 minuten. Al met al, voor iedereen is dit een perfect vakantiepark met gunstige ligging voor allerlei mogelijkheden aan bezienswaardigheden en uitstapjes!

    Dit chalet voor zes personen heeft een ruime woonkamer met eethoek en zithoek voorzien van televisie. Kokkerellen doet u in de volledig uitgeruste keuken inclusief filterkoffiezetapparaat en vaatwasser. Er zijn drie slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden soms een stapelbed. De badkamer is ingericht met douche, wastafel en toilet. Buiten vindt u de tuin met terras en meubilair. Ook is er een parkeergelegenheid voor een auto direct bij het vakantiehuis gelegen.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna