Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Holidayhome - De Haaymanweg 5 | Burgh Haamstede 'Huisje 86'

Burgh-Haamstede, Nederland

holidayhome-de-haaymanweg-5-burgh-haamstede-huisje-86holidayhome-de-haaymanweg-5-burgh-haamstede-huisje-86holidayhome-de-haaymanweg-5-burgh-haamstede-huisje-86holidayhome-de-haaymanweg-5-burgh-haamstede-huisje-86holidayhome-de-haaymanweg-5-burgh-haamstede-huisje-86
Favoriet 
     
     

    v.a. 666

    • Max. 4 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Holidayhome - De Haaymanweg 5 | Burgh Haamstede 'Huisje 86' in Burgh-Haamstede

    Bent u op zoek naar een vakantie waar u kunt genieten van zowel rust als avontuur? Op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland ligt dit gezellige vakantiehuis in Burgh Haamstede. Deze accommodatie is perfect voor een gezin of als u er gewoon even tussenuit wilt met uw partner. Het ligt op een kindvriendelijk, autovrij park. Dat betekent zorgeloos genieten voor jong en oud! Op het park zelf kunt u gebruik maken van het zwembad en diverse sportvelden. Met het bos, de zee en de duinen op slechts 1,8 kilometer afstand is het bovendien de perfecte uitvalsbasis voor heerlijke stranddagen, mooie wandelingen of fietstochten. Adem de frisse zeelucht in en laat de dagelijkse stress van u afglijden.

    Maximale bezetting: 4
    Aantal huisdieren: 2
    Slaapkamers: 3
    Badkamers: 1
    Afmeting: 0m2


    Zodra je de voordeur opent, stap je een gezellige leefruimte binnen, ingericht met een keuken, eettafel en een zithoek. Dankzij de grote raampartijen geniet je van zicht op het zonnige terras en de tuin, die uitkijkt op een boomgaard vol appel- en perenbomen. Op de comfortabele bank en twee losse fauteuils kunt u hier televisie kijken. Aan de eettafel, waar vier personen plaats kunnen nemen, kunt u genieten van huisgemaakte maaltijden, bereid in de volledig uitgeruste keuken. Met kookplaat, magnetron, koelkast, vriezer, broodrooster, Dolce Gusto, filterkoffiezetapparaat en waterkoker kom je hier aan apparatuur niets te kort. En op de begane grond vindt u tevens een badkamer met douche, wastafel met spiegelkast en toilet.

    Op de eerste verdieping bevinden zich de drie slaapkamers. De eerste 'kamer', direct bovenaan de trap, heeft een tweepersoonsbed (180x200cm) met sfeervolle bedverlichting en een handige ladekast. De tweede en derde slaapkamer hebben elk een eenpersoonsbed (90x200cm) en voldoende opbergruimte voor al uw spullen. Bovendien vind je in de derde kamer speelgoed voor de kinderen, zoals bordspellen, tekenmaterialen, leesboeken en strips.

    Via de schuifdeuren in de woonkamer stapt u zo de tuin in, waar u op het terras of op het grasveld heerlijk van de zon kunt genieten, met het eerder genoemde uitzicht op de boomgaard. De tuin ligt op het zuiden, waardoor zonaanbidders van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat heerlijk van de zon hebben. Er staat een tafel met vier stoelen klaar en er staat een parasol voor wat schaduw. Voor de kleintjes is er een reiswiegje (60x120cm) en een kinderstoel aanwezig.

    Goed nieuws voor dierenliefhebbers: ook uw trouwe viervoeters zijn hier welkom, er is ruimte voor twee huisdieren.
    Voor de auto is er een gereserveerde parkeerplaats en er zijn extra parkeerplaatsen voor bezoekers.




    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn