Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Cadzand - Modern 6 persoons vakantiehuis nabij het Zeeuwse Cadzand en het Noordzeestrand

Cadzand, Nederland

modern-6-persoons-vakantiehuis-nabij-het-zeeuwse-cadzand-en-het-noordzeestrandmodern-6-persoons-vakantiehuis-nabij-het-zeeuwse-cadzand-en-het-noordzeestrandmodern-6-persoons-vakantiehuis-nabij-het-zeeuwse-cadzand-en-het-noordzeestrandmodern-6-persoons-vakantiehuis-nabij-het-zeeuwse-cadzand-en-het-noordzeestrandmodern-6-persoons-vakantiehuis-nabij-het-zeeuwse-cadzand-en-het-noordzeestrand
Favoriet 
     
     

    v.a. 477

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Cadzand - Modern 6 persoons vakantiehuis nabij het Zeeuwse Cadzand en het Noordzeestrand in Cadzand

    Met het huren van dit moderne zespersoons vakantiehuis op vakantiepark Cadzand in Zeeuws-Vlaanderen gunt u zichzelf een heerlijke luxe vakantie. Deze vakantiehuizen zijn duurzaam opgezet en comfortabel ingericht in een rustige, groene en waterrijke omgeving. Op het park kunt u fietsen huren om de omgeving te verkennen. En die omgeving is zeker de moeite waard, er zijn vele uitgezette routes welke u grensoverschrijdend leiden langs dorpjes, kreken, dijken en natuurgebieden. Een uitstapje naar Knokke of Brugge behoort ook tot de mogelijkheden. Cadzand is de meest zuidelijkste badplaats van Nederland. De stranden van Cadzand behoren tot één van de mooiste stranden die Nederland aanbiedt. Het heeft een prachtig duingebied en het strand is de perfecte plek voor dagjes uit met de kinderen. Er kunnen diverse sporten worden beoefend zoals onder andere volleybal, surfen of zeilen. In Cadzand zelf gaan cultuur en traditie hand in hand met zand- en zee-plezier, u vindt er diverse winkeltjes en ook verschillende terrasjes om een gezellige middag te beleven.

    Bij binnenkomst stap je in een moderne woonkamer met zithoek met smart-tv en een eethoek. De luxe keuken is van alle gemakken voorzien, denk aan een vaatwasser, waterkoker, oven, combimagnetron, koelkast met vriesvak, inductiekookplaat en filter koffiezetapparaat. Op de begane grond is er één slaapkamer met een tweepersoons boxspringbed en een badkamer met een inloopdouche, wastafel en toilet. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en een badkamer. Rondom het vakantiehuis een heerlijke tuin met een veranda met tuinmeubilair en parasol. Er is parkeerruimte voor twee auto's. Bij elke woning beschik je over een eigen laadpaal voor elektrische auto's.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden