Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

16 persoons appartement in Callantsoog

Callantsoog, Nederland

16-persoons-appartement-in-callantsoog16-persoons-appartement-in-callantsoog16-persoons-appartement-in-callantsoog16-persoons-appartement-in-callantsoog16-persoons-appartement-in-callantsoog
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.285

    • Max. 16 personen

    Bekijk vrije data

    16 persoons appartement in Callantsoog in Callantsoog

    Dit appartement bestaat uit twee appartement voor acht personen die naast elkaar zijn gelegen en zijn verbonden middels een tussendeur. Het is gelegen in het souterrain van een appartementencomplex. Vanuit het complex staat u binnen een handomdraai op het strand of in het centrum van Callantsoog. In Callantsoog zijn er diverse restaurants en strandpaviljoens voor een heerlijke maaltijd of een gezellig hapje en drankje. Er worden in de zomerperiode verschillende activiteiten georganiseerd in de omgeving, denk hierbij aan een ochtendrit paardrijden of leer kitesurfen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook vele wandel- en fietsroutes door de duinen naar de nabij gelegen plaatsen zoals Julianadorp aan Zee of Schoorl.

    De twee appartementen van beide 120 m2 hebben een ruime woonkamer met een zit- en eethoek. De keuken is onder andere voorzien van een inductie kookplaat (4-pits), koelkast, magnetron, vaatwasser, waterkoker en een filter koffiezetapparaat. Er zijn in totaal acht slaapkamers met twee éénpersoonsbedden. Er zijn vier badkamers waarvan twee met een douche en een wastafel en twee badkamers met een douche, wastafel en toilet. Daarnaast zijn er nog twee toiletten in de hal. Buiten is er een omheind terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor vier auto's.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden