Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8 persoons appartement met twee badkamers in Callantsoog

Callantsoog, Nederland

8-persoons-appartement-met-twee-badkamers-in-callantsoog8-persoons-appartement-met-twee-badkamers-in-callantsoog8-persoons-appartement-met-twee-badkamers-in-callantsoog8-persoons-appartement-met-twee-badkamers-in-callantsoog8-persoons-appartement-met-twee-badkamers-in-callantsoog
Favoriet 
     
     

    v.a. 673

    • Max. 8 personen

    Bekijk vrije data

    8 persoons appartement met twee badkamers in Callantsoog in Callantsoog

    Dit appartement is geschikt voor acht personen en is gelegen in het souterrain van een appartementencomplex. Vanuit het complex staat u binnen een handomdraai op het strand of in het centrum van Callantsoog. In Callantsoog zijn er diverse restaurants en strandpaviljoens voor een heerlijke maaltijd of een gezellig hapje en drankje. Er worden in de zomerperiode verschillende activiteiten georganiseerd in de omgeving, denk hierbij aan een ochtendrit paardrijden of leer kitesurfen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook vele wandel- en fietsroutes door de duinen naar de nabij gelegen plaatsen zoals Julianadorp aan Zee of Schoorl.

    Het appartement heeft een zit- en eethoek met een televisie. Er is centrale verwarming en gratis wifi aanwezig. De keuken is onder andere voorzien van een inductie kookplaat (4-pits), koelkast, magnetron, vaatwasser, waterkoker en een filter koffiezetapparaat. Er zijn vier slaapkamers met twee éénpersoonsbedden. De eerste badkamer beschikt over een  douche en een wastafel en de tweede badkamer over een douche, wastafel en toilet. Daarnaast is er nog een separaat toilet in de hal. Buiten is er een omheind terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor twee auto's.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn