Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Gezellig twee persoons appartement in Callantsoog

Callantsoog, Nederland

gezellig-twee-persoons-appartement-in-callantsooggezellig-twee-persoons-appartement-in-callantsooggezellig-twee-persoons-appartement-in-callantsooggezellig-twee-persoons-appartement-in-callantsooggezellig-twee-persoons-appartement-in-callantsoog
Favoriet 
     
     

    v.a. 337

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Gezellig twee persoons appartement in Callantsoog in Callantsoog

    Dit appartement ligt in de gezellige badplaats Callantsoog. Het appartement bevind zich op slechts 10 minuten loopafstand van het strand en het gezellige centrum van Callantsoog. Dit is een badplaats met vele restaurantjes, ijssalon en verschillende winkeltjes. Op het strand worden in de zomerperiode vele leuke activiteiten georganiseerd. Zoals paardrijden en kitesurfen. Er zijn vele wandel- en fietsroutes welke lijden naar de naastgelegen plaatsen Julianadorp aan Zee en Schoorl.

    Dit appartement bevindt zich op de derde verdieping van het appartementencomplex waar een lift aanwezig is. Het appartement is voorzien van elektrische radiatoren, internet en is gelijkvloers. De woonkamer heeft een flatscreen tv met Nederlandse en Duitse zenders. Ook zijn er gezelschapsspellen aanwezig. De keuken is voorzien van een filter koffiezetapparaat, vaatwasser, broodrooster, Nespresso, airfryer, waterkoker, koelkast met vriesvak, magnetron en 4-pits inductie kookplaat. Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsdekbedden. De badkamer heeft een ligbad, föhn en toilet. Douchen kan in bad, er is geen aparte douche. Buiten is een balkon met tuinmeubels en een parasol. Daarnaast is er parkeergelegenheid voor één auto bij het appartementencomplex.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede