Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Modern 8 persoons vakantiehuis in Callantsoog

Callantsoog, Nederland

modern-8-persoons-vakantiehuis-in-callantsoogmodern-8-persoons-vakantiehuis-in-callantsoogmodern-8-persoons-vakantiehuis-in-callantsoogmodern-8-persoons-vakantiehuis-in-callantsoogmodern-8-persoons-vakantiehuis-in-callantsoog
Favoriet 
     
     

    v.a. 614

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 8 personen

    Bekijk vrije data

    Modern 8 persoons vakantiehuis in Callantsoog in Callantsoog

    Dit moderne acht persoons vakantiehuis in Callantsoog ligt niet ver van de dorpskern van Callantsoog en van het strand (900 meter) vandaan. Dit vakantiehuis is op een park gelegen. De vakantiehuizen hebben een typische uitstraling uit grootmoeders tijd met een rieten dak, wit gestuukte muren en luiken voor de ramen. Op het vakantiepark staan 150 woningen en ligt erg rustig. Midden op het eiland is een klein kinderspeelveldje ingericht. Hier kunnen de jonge kinderen samen met hun ouders heerlijk genieten van de speeltoestellen, het voetbalveldje en de tafeltennis. Daarnaast kan er gevaren en gevist worden langs de waterkant. In Callantsoog zijn meerdere restaurants en strandpaviljoens gelegen voor een gezellig hapje en drankje. De supermarkt is om de hoek waar u eventueel boodschappen kunt halen. In de zomerperiode worden veel activiteiten georganiseerd op het strand wat zich op loopafstand bevindt. Zoals een ochtendritje, paardrijden en kitesurfen.

    Op de begane grond bevinden zich de woon- en eetkamer met open keuken, bijkeuken en toilet in de hal. De keuken beschikt over een filter koffiezetapparaat, vaatwasser, klein oventje, koelkast met vriesvak, 4-pits gasfornuis, waterkoker en combimagnetron. De woonkamer heeft een heerlijk zitgedeelte met televisie met Nederlands en Duitse zenders. Daarnaast is de woning voorzien van wifi, centrale verwarming en vloerverwarming. De slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed met onderschuifbed. Er is één slaapkamer met een twee persoonsbed en een slaapkamer met twee keer een eenpersoonsbed. Er is één badkamer welke gelegen is op de eerste verdieping en deze is voorzien van een ligbad, aparte inloop douche, toilet en badkamermeubel met wasbak. Buiten is er een grote tuin met terras, tuinmeubilair en parasol. De tuin is aan de voorkant, rechter en linkerkant omheind. Aan het water helaas niet. Helaas kan er geen boot aangelegd worden aan de steiger. Er is een parkeerplaats voor één auto bij de accommodatie.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn