Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Twee persoons knus appartement in Callantsoog

Callantsoog, Nederland

twee-persoons-knus-appartement-in-callantsoogtwee-persoons-knus-appartement-in-callantsoogtwee-persoons-knus-appartement-in-callantsoogtwee-persoons-knus-appartement-in-callantsoogtwee-persoons-knus-appartement-in-callantsoog
Favoriet 
     
     

    v.a. 290

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Twee persoons knus appartement in Callantsoog in Callantsoog

    Dit appartement ligt in de gezellige badplaats Callantsoog. Het appartement bevind zich op slechts 10 minuten loopafstand van het strand en het gezellige centrum van Callantsoog. Dit is een badplaats met vele restaurantjes, ijssalon en verschillende winkeltjes. Op het strand worden in de zomerperiode vele leuke activiteiten georganiseerd. Zoals paardrijden en kitesurfen. Er zijn vele wandel- en fietsroutes welke lijden naar de naastgelegen plaatsen Julianadorp aan Zee en Schoorl.

    Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping van het appartementencomplex waar een lift aanwezig is. Het appartement is voorzien van elektrische radiatoren, internet en is gelijkvloers. De woonkamer heeft een smart tv met Nederlandse en Duitse zenders. De keuken is voorzien van een filter koffiezetapparaat, vaatwasser, broodrooster, klein oventje, staafmixer, elektrische 4-pits kookplaat, waterkoker, magnetron en koelkast met vriesvak. Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsdekbedden. De badkamer heeft een ligbad, föhn en toilet. Douchen kan in bad, er is geen aparte douche. Buiten is een balkon met tuinmeubels en een parasol. Daarnaast is er parkeergelegenheid voor één auto bij het appartementencomplex.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn